Pages

zondag 28 augustus 2016

Aftellen naar de Herfts/Winter Catalogus #21: Stampin' Up! ~ Father Christmas


Goedemiddag! Wat een begin van de dag zeg! Na de prachtige ochtenden van afgelopen dagen werd ik gewekt door onweer en regen. Wat een domper! Maar goed tijdens mijn koffie zag ik wat opklaringen en ben snel aan het werk gegaan. Ik moet eerlijk bekennen dat deze set in het oog sprong in de rommel op mijn bureau. Ik wilde hem eigenlijk opruimen maar stiekem ben ik er helemaal verliefd op! Dus nog een kaartje met de set Father Christmas!Ik heb de afbeeldingen eerst afgedrukt met Basic Black Archival inkt op aquarelpapier. Daarna heb ik ze ingekleurd met Stampin' Write Markers en een Blender Pen. Daarna heb ik de randjes bewerkt met stempels uit de set Timeless Textures.


De kaart heb ik iets kleiner gemaakt dan normaal namelijk 10 x 14 cm (Cherry Cobbler), de panels zijn 10 x 11 cm (Crumb Cake) en 10 x 10 cm (aquarelpapier). De tekst is gestempeld met Soft Suede op Crumb Cake cardstock en uitgestanst. Het gouden strikje is gemaakt met Gold Baker's Twine.

Ik wens je relaxte zondag en hoop je morgen weer te zien voor een nieuw blogberichtje en ik beloof je dat ik deze set dan voorlopig heb opgeruimd.

Geen opmerkingen: