Pages

zondag 21 augustus 2016

Aftellen naar de Herfts/Winter Catalogus #14: Stampin' Up! ~ Paisleys & Posies


Goedemorgen! Wat een ontzettende druilerige dag zeg! Het is zo bewolkt dat ik niet eens normaal een foto kon nemen. Maar goed, dat gaat de pret niet drukken. Het is zondag en we gaan genieten!Omdat het vandaag een beetje herfstig is heb ik vandaag gekozen voor een nieuwe kleurencombinatie die perfect is voor he herfstkaartjes. Bovenstaande kleuren komen uit de suite Petals & Paisleys. Geweldig vind ik het! Gecombineerd met koper...Yummie!


Voor deze kaart heb ik weer een combinatie gebruikt van sets. De achtergrond en de tekst heb ik komen uit de stempelset Paisleys & Posies. Mooie, mooie set! En tevens als bundle verkrijgbaar met een korting van 10% vanaf 1 september. Een pareltje! En heel veelzijdig door de mooie teksten!

Voor de label heb ik gebruik gemaakt van stansen uit de Cheerful Tags Framelits Dies. Dit is een van de meest vernieuwende sets die in deze catalogus staan. Echt waar! De set heeft een stans voor om je flessen mee te versieren en verschillende tags. Door een stukje van de flessentag af te knippen krijg je deze tag die weer heel leuk op een kaartje of doosje kan. De koperen achtergrond is ook een stans die past bij de tags maar voor alles gebruikt kan worden eigenlijk. En daar hou ik van! Dit is echt weer een aanvulling op mijn spulletjes. Uitgebreide info vindt je <hier>.

Ik wens je een hele fijne zondag en hoop je snel weer te zien bij een nieuw blogberichtje!

Geen opmerkingen: