Pages

maandag 15 augustus 2016

Aftellen naar de Herfts/Winter Catalogus #8: Stampin' Up! ~ It's a Celebration


Het weekend is weer voorbij maar wat heb ik genoten! We zijn met onze zoon een weekendje naar Brussel geweest. Wat hebben we het fijn gehad! Lekker alle herinneringen opgehaald van Stampin' Up! evenementen die ik daar heb bijgewoond en mijn man herinneringen van 8 jaar geleden toen hij daar werkte. Mijn zoon helemaal gelukkig want hij was zelf nog nooit in Belgiƫ geweest. Super!

Maar even genoeg over het weekend...Ik ben nog steeds zo lekker bezig met de spulletjes van de Herfst/Winter Catalogus! Het is echt genieten! Het leuke van de catalogus vind ik dat er zo veel inspirerende ideetjes instaan maar ook inspirerende kleurencombinaties. Deze wordt echt mijn winter-combi!


De gebruikte set is It's a Celebration. Dit is een set me het thema vuurwerk. Hoe cool! Leuk sterretje erbij... Super leuk voor een kaart voor het nieuwe jaar maar de kleinere elementen kun je eigenlijk ook heel goed voor feest gebruiken of om iemand op te beuren.


Enfin, met deze set kun je eigenlijk ook weer alle kanten op. Verder zijn de embellishments helemaal yummie! De tekst heb ik afgedrukt met behulp van het Ombre Inkpad in de kleur Rich Razzleberry. Ombre Inkpads zijn inktkussens met een kleurverloop. Heel erg leuk om mee te werken. Als je tijd en zin hebt dan zou je het <filmpje> kunnen bekijken wat ik heb geplaatst op mijn YouTube kanaal. Ik geef aanwijzingen voor het maken van deze kaart en ik laat nog wat andere mogelijkheden zien die ik toepas met Ombre Inkpads.

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

1 opmerking:

Ingen zei

Ik vind dit zo'n gave stempelset. Dit was de eerste uit de nieuwe winter catalogus waarvan ik wist: deze gaat er zeker komen. Je hebt een gecombineerd met erg mooie kleurtjes. Ik vind het echt een top kaart.