Pages

vrijdag 26 augustus 2016

Aftellen naar de Herfst/Winter Catalogus #19: Vintage Vrijdag #64: Stampin' Up! ~ Father Christmas


Goedemorgen op deze toch al aardig warme dag! Ik was al goed begonnen maar toen het zonnetje ook wakker werd was het niet meer zo aangenaam in mijn werkruimte. Het is zo zonnig dat ik met moeite een plekje heb gevonden om een foto te maken. Maar het is gelukt! Voor de kaart van vandaag heb ik weer een aantal sets door elkaar gebruikt in combinatie met onderstaande kleuren.


Toen ik de set Father Christmas zag wist ik dat ik die gelijk wilde hebben. Het is een prachtige set met mooie tekeningen en een vintage look. De set is heel goed alleen te gebruiken maar het combineren met andere sets en accessoires moest ik toch even uitproberen en zodoende ben ik met wat andere materialen erbij aan de slag gegaan.


De set Christmas Magic is een set in dezelfde stijl dus de combi zag ik direct, Ik heb de belletjes met Stazon inkt afgedrukt op Gold Foil en Cherry Cobbler cardstock en van deze laatste de strikjes uitgeknipt en op de gouden belletjes geplakt. Voor wat extra versiering heb ik wat dennetakjes uitgestanst. Deze blijven enig om mee te  werken! Omdat ik bij nader inzien toch een lange kaart wilde heb ik de vierkante basis toch op een stuk Crumb Cake cardstock gelegd om te kijken of het zou werken. Omdat de kaart wel wat aankleding nodig had heb ik de Crumb Cake laag aangekleed met een gescheurd strookje Soft Suede en wat muzieknootjes die ik over had van 2 weken terug. Om het goud detail terug te laten komen heb ik een gouden Metallic Foil Doilie gebruikt. De basis heb ik als laatste opgeplakt met Dimensionals. De randjes zijn flexibel te gebruiken, wil je meer ruimte tussen de bovenkant en onderkant stempel dan op een langere basis (op pag. 23 staat een mooi voorbeeldje)

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!
1 opmerking:

Margie zei

This is so lovely. What stamp set are the bells from?