Pages

maandag 20 mei 2019

Mix 'n Up! Maandag #27: Hugs from Shelli stempelset


Goedemorgen! Er is weer een nieuwe (werk)week aangebroken. Het was een heerlijk weekendje en sinds ik niet meer werk op de vrijdag had ik extra veel tijd om te knutselen. Mijn Paper Pumpkin Kit was aangekomen en nadat ik deze heb uitgepakt ben ik heerlijk aan de slag gegaan.

Ik ben grote fan van Shelli haar werk maar één van de prints van de kaartjes die je kunt maken met de kit sprak me zo aan dat ik deze wilde namaken maar dan op een reguliere notecard. En hiervoor had ik een krant-achtige achtergrond nodig. En deze had ik liggen van Florilege dus ben ik gelijk aan de slag gegaan met de stempelset die onderdeel is van de kit. Wat een geweldig leuke stempels! 


Ik heb de achtergrond met Gray Granite inkt afgestempeld en afgedrukt op een Very Vanilla notecard. De spettertjes heb ik een aantal keren achter elkaar afgedrukt met Pretty Peacock inkt (verkrijgbaar vanaf 4 juni) en als laatste heb ik de twee verschillende volgels afgedrukt met Early Espresso inkt (zit ook in de kit). Daarna heb ik de veertjes met dezelfde kleuren inkt afgedrukt en ben daar snel met een Blender Pen overheen gegaan om deze verder te kleuren. Deze heb ik uitgeknipt en opgeplakt. De teksten zijn afgedrukt met Early Espresso inkt en uitgestanst met de Stitched Nested Label Dies (ook verkrijgbaar vanaf 4 juni). Daarna heb ik Linen Thread om de kaart gewikkeld en de label er overheen geplakt. En zo heb ik een idee uit de kit gecased.

Maar aangezien de Dictionary achtergrondstempels (uit de collectie en niet meer verkrijgbaar) nog op mijn bureau lag wilde ik de achtergrond ook daar mee proberen. Met de Timeless Textures stempelset (deze is helaas uitverkocht) heb ik het randje wat 'verouderd'. Voor de rest gewerkt met stempels uit de set, een beetje zoals ik voor mijn case aan de slag was gegaan.


En toen mijn ook viel op de stempels uit de Sailing Home bundel nog zag liggen wilde ik als laatste toch ook die nog even proberen. Hier heb ik spulletjes, zoals de het bronzen vogeltje en fluwelen lint, gebruikt die in de kit zaten. De achtergrond  heb ik dus gemaakt met de Dictionary achtergrond stempel en de spettertjes komen uit de Hugs from Shelli stempelset.


En zo zie je dat je met de aanschaf van de kit een geweldige basis hebt voor heel veel projectjes. Dus wil je de Hugs fron Shelli Paper Pumpkin Kit bestellen, wacht dan niet te lang. Deze is slechts eenmalig verkrijgbaar in Europa zolang de voorraad strekt. De kit kost €26,00 exclusief verzendkosten en is via mij te bestellen door een email te sturen of je bestelling te plaatsen in mijn online shop. Je kunt <hier> een filmpje bekijken om de inhoud te zien maar als je verrast wilt worden bij het uitpakken dan zou ik dat niet doen! Kijk dus alleen als je bijvoorbeeld twijfelt of écht niet kunt geloven dat je een waanzinnige en exclusieve kit voor deze prijs kunt aanschaffen.

Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zien voor een nieuw blogberichtje!





1 opmerking:

kaneeltje zei

Je hebt 3 prachtige kaarten getoverd! Ik heb de Paper Pumpkin vandaag ontvangen en ga het straks heerlijk uitpakken!