Pages

woensdag 29 mei 2019

Catalogus Count Down #5: Stampin' Up! ~ Butterfly Wishes


De nieuwe jaarcatalogus gaat bijna in en het leek me leuk om 10 dagen lang voorbeelden te laten zien van spulletjes die ik heb kunnen bestellen in de preorder.


Leuk dat je weer komt kijken! Vandaag heb ik een andere set gekozen. Ik had het gisteren over de foto finish look die ik zo leuk vind en dit is de set die ik klaar had liggen voor een kaart. De set Butterfly Wishes is zooooo mooi! 


De layout is een regelrechte case uit de catalogus. Het originele kaartje vond ik zo gaaf dat ik hem ook wilde proberen. Ik heb de takjes afgedrukt met Gray Granite inkt en de vlinders met verschillende tinten paars, waaronder Purple Posy. Dit is één van de nieuwe In Color kleuren voor 2019 - 2021. Het zachte uiterlijk van de kaart vind ik echt hartstikke leuk.


Deze set is echt een aanvulling van mijn collectie. Vooral omdat er twee vlinders in de set ook uitgeponst kunnen worden met de Butterfly Duet Punch. Dat heb ik gedaan voor het kleine vlindertje. De andere vlinders heb ik uitgeknipt. Dus ik zie alweer mogelijkheden voor de combinatie met de set Vlinderdans.

Dit was het kaartje voor vandaag. Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

1 opmerking:

Blauw Hertje van Stempidoe... zei

Wat een mooie kaart en ook een geweldige stempelset.