Pages

zondag 26 mei 2019

Catalog Countdown #8: Stampin' Up! ~ Floral Essence bundel


De nieuwe jaarcatalogus gaat bijna in en het leek me leuk om 10 dagen lang voorbeelden te laten zien van spulletjes die ik heb kunnen bestellen in de preorder.


Een hele goedenavond! Het weekend is weer ten einde. Ik ben weer een beetje aan de late kant  maar de kinderen kwamen eten. Wat heb ik weer heerlijk kunnen knuffelen met Sammy! 

Deze keer heb ik de Floral Essence bundel gepakt. Deze bundel is onderdeel van de Perennial Essence Suite. Ik ben helemaal weg van de bundel vanwege de veelzijdigheid! Met dit setje kun je zoveel verschillende dingen maken! Dit is één van de mogelijkheden en ik sluit niet uit dat ik in deze reeks meer kaarten zal maken met deze spulletjes.


Ik heb de bloemen afgedrukt en uitgeknipt. Deze bloemen zijn Two Step, dus opgebouwd uit twee stempels. De blaadjes heb ik afgedrukt en uitgeponst met de Leaf Punch. Voor deze kaart heb ik naast Thick Whisper White en Whisper White cardstock ook gewerkt met vellum. Dit vellum is ook onderdeel van de suite en een pak bestaat uit meerder vellen in 3 verschillende kleuren: So Saffron, Powder Pink en Old Olive.


Het gebruik van vellum geeft de kaart een zacht uiterlijk. Het is wel iets moeilijker te verwerken op de kaart dan bijvoorbeeld cardstock. Het bevestigen heb ik gedaan doormiddel van een nietje en Tear & Tape. Zelf vermijd ik het gebruik van vloeibare lijm omdat het vellum hierdoor gaat bobbelen.

Dit was het kaartje van deze keer. Ik wens je een fijne avond en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.


1 opmerking:

Blauw Hertje van Stempidoe... zei

Wat een leukerd, ook hoe je gewerkt hebt met de vellum. mooie set