Pages

zaterdag 25 mei 2019

Catalogus Countdown #9: Stampin' Up! ~ Follow your Art Suite


De nieuwe jaarcatalogus gaat bijna in en het leek me leuk om 10 dagen lang voorbeelden te laten zien van spulletjes die ik heb kunnen bestellen in de preorder. 
Dit is echt een van de meest schattige suites uit de nieuwe catalogus. De stempelset bevat super leuke stempels in het thema knutselen. Met de coördinerende stansenset kun je een aantal afbeeldingen uit de set stansen maar hij bevat ook super leuke randjes. 


Dit kaartje was een Make & Take die ik heb gemaakt tijdens OnStage. Het dubbelzijdige DSP is aan één kant fleurig en bestaat uit mooie, kleine prints en aan de andere kant bestaat het uit rustigere dessins. Super bruikbaar dus.

En uiteraard kun je de stempels combineren met spulletjes die misschien al wel in je collectie hebt. Voor onderstaand kaartje hen ik de Post Script achtergrondstempel gebruikt omdat ik deze leuk vond bij de markers en potlood uit de Folow your Art stempelset. De afbeeldingen heb ik ingekleurd met Stampin' Blends. Op de kaart heb ik een stansjes uit de stansenset gebruikt. De tekst komt uit de set Better Together, nu nog verkrijgbaar.


De producten uit de huidige catalogus zijn nog slechts 10 dagen verkrijgbaar. Laat de kans niet schieten om pareltjes te laten schieten! Er zijn al heel wat producten uitverkocht! 
Alle nu nog verkrijgbare producten uit de jaarcatalogus 2018 - 2019 zijn <hier> te bekijken. Bestellen kan online of door mij een mail te sturen. In principe plaats ik je bestelling direct maar het is ook mogelijk om mee te doen met de verzamelbestelling van aanstaande zondag. Je vindt besteldata in de zijbalk.


Ik wens je een fijne avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

1 opmerking:

Blauw Hertje van Stempidoe... zei

Zeer geslaagde kaartjes, wat ene geweldige stempels zijn dit