Pages

dinsdag 11 april 2017

Stampin' Up! Onstage Live 2017 ~ Dag 3

Goedemorgen! Het laatste verslagje...

De laatste dag stond in het teken van presentaties en training. Er was eerst weer een General Session en daarna was er een CentreStage programma. Eerst lekker geluncht en aansluitend een training. Nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat foto's te nemen bij het fotobord. Na heel veel klikken was er dan eindelijk eentje gelukt.


De training werd gegeven door Sara Douglas. Het was zeer interessant en inspirerend. Wat hebben we ook lol gehad met de prijsvragen! Op de foto zie je mij terwijl we de Statement of The Heart opzeggen (lees: voorlezen) waarbij we Oreo's hebben gewonnen die ik niet heb gedeeld met de rest.

Als afsluiter van de drie geweldige dagen kregen we tijdens de laatste General Session een geweldige presentatie van Sara en Sean Douglas. Sara is onze CEO. Het thema van dit congres was Better Together en dat hebben zij ook echt laten zien. Wat een geweldig stel. De boodschap is dus duidelijk...we moeten allemaal stempelen met onze partners hahaha!


Nee hoor! Geintje! De boodschap was dat we samen zo veel meer kunnen doen. En dat klopt ook gewoon! Samen doe je gewoon alles beter en is alles veel leuker! En dat heb ik ook echt ervaren. 


Op de foto's zie je mij met een aantal van mijn teamgenoten, de dames die mijn werk zo veel leuker maken! Wat hebben we weer gelachen, gehuild en heel veel ideeën opgedaan. Wij hebben de komende tijd zo veel te delen met de teamgenootjes die er niet bij konden zijn (jullie zijn echt gemist!!!). 

En zo ben ik na drie super toffe dagen helemaal opgeladen voor een nieuw seizoen samen met jou! Of je nou in de komende maanden mijn nieuwe teamgenootje wordt, je spulletjes via mij gaat bestellen of een workshop of party met bij gaat doen... Weet dan dat alles SAMEN beter is!


En na alle opwinding van OnStage gaan we weer terug naar de harde realiteit...De Retired List is gisteren bekend gemaakt! Dit is de lijst met artikelen die niet zijn opgenomen in de catalogus 2017 - 2018. Er zijn een aantal mooie kortingen! De artikelen zijn verkrijgbaar zoland de voorraad strekt dus op=op! Ik help je graag bij het bemachtigen van de ontbrekende sets op je wensenlijst. Mail of bel je bestelling door. Ik plaats dagelijks bestellingen! Het actuele aanbod van artikelen kun je bekijken op mijn Stampin' Up! website: carmenmorris.stampinup.net 
Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Geef je dan op in de zijbalk!

Ik wens jullie een hele gezellige woensdag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

1 opmerking:

Marlieke zei

Eh...Carmen.....ik sap dat je nog nastuitert van het leuke weekend, maar het is pas dinsdag en nog geen woensdag vandaag... ;-)
Heel leuk en mooi geschreven verder. SAMEN zou een key-woord moeten zijn he?! Mooi dat jij die boodschap ok weer verder uitdraagt! Maar goed, jij stuitert nog maar lekker even na en we 'zien' elkaar gauw weer!