Pages

zondag 9 april 2017

Stampin' Up! OnStage Live 2017 ~ Dag 1

Hallo allemaal! Ik ben terug van een driedaagse ervaring om nooooooit meer te vergeten. OnStage 2017 was in een woord geweldig! En ik ga de komende proberen mijn ervaringen met jullie te delen.

Even voor degenen die niet bekend zijn met OnStage... Dit Stampin' Up! evenement vindt 2 keer per jaar plaats en wordt speciaal voor demonstratrices georganiseerd. Het live evenement wat 3 dagen duurt, rouleert tussen de verschillende markten. Als er in de eigen markt geen OnStage Live is dan organiseert Stampin' Up! een OnStage Local evenement. Dit duurt dan een dag of twee dagen als je je kwalificeert voor CentreStage.

Dit keer was Nederland aan de beurt en het was groots! Training, creativiteit en demonstratrices ontmoeten vanuit heel de wereld stonden centraal. In Amsterdam waren er 850 dames en ook heren(!) aanwezig en het was een geweldige happening.


Bij aankomst in de RAI zag je een mega groot poster. De entree kon je dus niet missen. Rechts boven zie je hoe de eerste deelnemers binnen stromen. Links onder zie je de lichtkrant die ons wees waar we naar toe moesten. En iedereen kreeg een badge met hun naam. Dat kleine vierkantje met symbool was voor de Prize Patrol. Na elke presentatie was er een prijzen ronde waarbij je een nieuw product kon winnen. Ik won een product wat heel goed samen ging met mijn button.

Na het inchecken begon General Session. Je zit dan allemaal in de zaal en er zijn presentaties van nieuwe producten. Het hoogtepunt is natuurlijk het moment dat de nieuwe catalogus wordt uitgedeeld. De voorkant blijft nog even een verassing maar in de komende periode zal je wel nieuwe producten voorbij zien komen. Deelnemers van OnStage konden al voorbestellen en vanaf 1 mei kan iedere demonstratrice een bestelling plaatsen uit geselecteerde producten.


Op de foto's zie je de zaal. Voor de mensen die geen Engels spreken is vertaling aanwezig. Je gebruikt dan een headset en achter in de zaal zit dan een tolk in een hokje. Er wordt werkelijk aan alles gedacht! 

's Avonds was CentreStage voor mensen die de titel dragen van Silver Elite of hoger. Ja, binnen Stampin' Up! werken we met titels. Naar mate je langer bezig bent of wanneer je je hebt ontwikkelt door het vormen van je eigen team krijg je een hogere titel. Titels lopen van Brons naar Platina Elite in stapjes. De titels hebben ook extra voordelen. Zo start bij Brons waarbij je een korting van 20% krijgt op je spulletjes maar als je promoveert naar Brons Elite dan krijg je 25% korting. Je hoeft dus niet perse een team te formeren of actief workshops of party's te doen om toch te kunnen profiteren van voordelen.


CentreStage vond plaats in het Okura in Amsterdam. Ik zeg wel eens dat ik met Stampin' Up! op plaatsen kom waar ik nooooooit was gekomen. Het was een hele sjieke bedoening en we zijn ook echt in de watten gelegd. Heerlijk eten en er was een live band met heerlijke achtergrond muziek. Na het eten was er de gelegenheid om te dansen hetgeen ook er werd gewaardeerd. Niet alleen door ons maar ook de Stampin' Up! medewerkers deden gezellig mee. Rechts onder zie je Vincent en collega Helene. Vincent werkt op de afdeling Demo Support en staat iedereen te woord in het Nederlands (onder optie 4) als je daar naar toe belt. 
Bij het naar huis gaan kregen we een super gaaf schort en een mooie stempelset waarna we gebruik konden maken van de bus om weer naar de RAI te gaan waar mijn autootje geparkeerd stond.
Het was een lange maar mooie dag!

Ik onderbreek mijn belevenissen nu even want anders wordt mijn blogpost te lang. Kom je morgen weer verder lezen?

Ik wens je een zonnige en gezellige zondag en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.
2 opmerkingen:

Marlieke zei

Ja natuurlijk kom ik morgen verder lezen! Ik vond dit heel gezellig om te zien en te lezen. Zo jammer dat ik het gemist heb. Had me niet opgegeven en vond t heel jammer, maar het is ook maar goed dat ik die keuze gemaakt heb. Volgende keer ben ik er heel graag weer bij! Ben benieuwd wat ik morgen nog allemaal te lezen krijg hier :-)

Miriam zei

Wat ontzettend leuk om al je OnStage-belevenissen te lezen!