Pages

dinsdag 18 april 2017

Stampin' Up! ~ Eastern Palace Suite


Een hele goede morgen! Heb jij ook zo'n maandag gevoel terwijl het al dinsdag is? Dat komt natuurlijk vanwege de paasdagen. Wij hebben de paasdagen doorgebracht met een zieke hier in huis. Onze kleine man had een luchtweginfectie waardoor we op zaterdag naar de huisartsenpost moesten. Hij heeft een driedaagse kuur gekregen en we moesten extra puffen. Gelukkig gaat het weer beter. Maar gauw naar de kaart van vandaag!

Over twee weken wordt er een suite uit de nieuwe catalogus voor consumenten gelanceerd. Eastern Palace is een prachtige lijn met drie van de 5 nieuwe In Color kleuren. Over de actie vertel is snel meer. Uiteraard moet ik natuurlijk nog even de mogelijkheden van deze suite ontdekken. Ik ben begonnen met de nieuwe kleurtjes en de stansen in combinatie met een set waar we gelukkig nog een jaartje van kunnen genieten. Zowel de Engelse als Nederlandse versie (Recht uit het Hart) zijn opgenomen in de catalogus.


Zoals je wel weet is de voorwaarde om een set aan te schaffen voor mij dat ik kan combineren met andere sets. En dat doet de Eastern Beauty Bundle! De prachtige gedetailleerde stansen combineren bijvoorbeeld heel leuk met de stansen uit de recht uit het Hart Bundle en daar wordt ik natuurlijk blij van. Hoewel de Eastern Beauty Bundel nog niet verkrijgbaar is wil ik je attenderen op de Retired List. De Recht uit het Hart Bundle is zolang de voorraad strekt nu nog met 10% korting te verkrijgen. Per 1 juni zullen de stansen en stempels alleen nog los verkocht worden.

De gebruikte kleurtjes zijn Tranquil Tide (groen), Fresh Fig (paars), Lemon Lime Twist (geel/groen) en Dapper Denim (blauw, huidige collectie). Ik moest een beetje wennen aan de kleuren combinatie maar nu dat ik er mee heb gewerkt zie ik dat dit wel kleuren zijn waar ik iets mee kan. Ik vind het mooie klassieke kleuren en die passen eigenlijk best goed bij het type kaart wat ik graag maak.

Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

1 opmerking:

Caroline zei

Heel goed geslaagd deze combi en ja ook bij mij moet altijd alles te combineren zijn, ik moet ook nog beginnen met kaarten maken met deze set, hopelijk lukt dat weldra.
Liefs Caroline