Pages

vrijdag 15 augustus 2014

Vintage Vrijdag ~ Bright & Beautiful

Deze week in de Vintage Vrijdag een kerst kaartje! Het kan je niet ontgaan zijn dat Stampin' Up! een geweldige Bigshot Actie heeft deze maand. Als je een Bigshot stansapparaat aanschaft dan kun je een gratis bundel (stempelset met stansen) er bij uitkiezen! Heb je al een stanssysteem dan kun je ook een bundel aanschaffen met 15% korting. En dat is prachtig want deze bundels niet standaard in de catalogus! En je krijgt tegelijkertijd om vooraf de bundel Bright & Beautiful aan te schaffen uit de nieuwe herfst/winter catalogus waaruit je vanaf 28 augustus pas kunt bestellen. Mijn oog viel direct op deze sterren. Leuk om te gebruiken in combinatie met de stansen maar ook super leuk om alleen mee te stempelen. 


Dit is weer een lange kaart geworden. Als basis heb ik Early Espresso en Soft Suede gebruikt. Voor de achtergrond dit keer Shimmery White Cardstock. Dit is cardstock met een parelmoer afwerking wat paste bij mijn 'glamour' idee maar ook voor de kleur. Deze zit precies tussen Very Vanilla en Whisper White in. Voor de achtergrond heb ik de Ghosting techniek toegepast. Kom maandag terug voor een filmpje met uitleg!


De sterren heb ik ge-embosd met goud en Early Espresso en zo ook de tekst. En zie je die gouden pareltjes? Dat zijn onze standaard pareltjes die ik heb gekleurd met een gouden Stampin' Dazzle Marker. Deze markers zijn echt heel goed en geschikt voor dit soort doeleinden maar je kunt er ook gewoon mee schrijven. Helemaal top voor het 'Glam kaartje'.
Onderaan het bericht vindt je alle producten die je nodig hebt voor het maken van deze kaart. Mijn volgende verzamelbestelling zal zijn op 20 augustus. Vergeet mijn actie niet in de side bar. Bij besteding van  elke €10 ontvang je een lootje. Aan het einde van de maand haal ik de winnaar uit de hoge hoed. Deze maand kun je weer een mooi knutselpakket winnen!

Ik wens jullie een hele gezellige dag!

4 opmerkingen:

Janneke zei

Wat een mooie kaart Car ;o)

Eveline zei

Mooie kaart Carmen.
Eveline.

Elizabeth zei

Wow, schitterend!!

Kety Braken _ Driessen zei

Super mooi en leuk carmen.