Pages

vrijdag 8 augustus 2014

Vintage Vrijdag ~ Thank You

Het is weer vrijdag! Wat gaat zo'n week toch snel. Ik heb momenteel vakantie en ben bezig met van alles en nog wat. Wij gaan niet weg omdat ik in mei natuurlijk al een schitterende vakantie heb gehad. Een mooie gelegenheid om achterstallig huishoudelijk werk te doen en een beetje te klussen. De slaapkamer van zoonlief is nu geverfd. Wat een klus! Te meer omdat hij had gekozen voor de kleurencombi rood-grijs-wit. Het is erg mooi geworden. Maar natuurlijk was er ook tijd om te knutselen!

De kaart van vandaag is gemaakt op een Early espresso basis van 21 x 10 cm. Ik vind deze maat leuk om mee te werken als het gaat om kaarten met een Vintage uiterlijk. Vervolgens heb ik een opleg velletje van Soft Suede bevestigd en daar bovenop een opleg kaartje van Crumb Cake waarvan de randen goed gedestressed zijn met een Distress Tool. 
De stempelset is weer From My Heart op bladzijde 106 van de jaarlijkse catalogus.


De tekst heb ik gestempeld op een label die ik heb uitgestanst met de Apothecary Framelits. Deze label is ook super voor het thema. De gaatjes heb ik geprikt met behulp van de bijpassende prikmallen. Vervolgens heb ik van restjes Typeset DSP met de kleine scallopes circle punch een aantal keer geponst voor de bloemetjes. Hiervoor pons je er een stuk of 4, maakt ze aan elkaar met behulp van een mini brad en vervolgens kreuk je de afzondelijke cirkeltjes flink. Daarna breng je er weer model in.
De kaart is afgemaakt met een kreukte Doily, Sequins, Seambinding lint, kant en Decorative Brads.

Fijne dag!

4 opmerkingen:

thea k zei

Oo carmen. Wat een schitterend geheel
Prachtig hoor.
En fijn deze uitleg

gerardenhennie zei

hij is weer mooi Carmen

Jacqueline DH zei

Gaaf is deze!

Caro's Kaartjes zei

Het is een bjoetie!
Gave kleurencombo heb je gekozen voor de kamer van je zoon.