Pages

zondag 3 augustus 2014

Stampin' Up! ~ Hexagon Hive

Het is je vast niet ontgaan dat de Hexagon Hive Thinlit Die deze week bij de weekly Deals staat! Niet gezien? Als hij op je verlanglijstje staat is het deze week de moeite waard om even op mijn side balk te klikken en door te klikken naar de Weekly Deals in mijn webshop. Daar staat deze gave achtergrond stans met maar liefst €7 korting!
Mijn verzamelbestelling gaat dinsdag 5 augustus de deur uit dus als je hem niet online kan bestellen stuur me dan een mail!

Afgelopen woensdag had ik een workshop met als thema 'Achtergrond Stansen'. Hiervoor had onlangs al voorbeelden gemaakt met deze mal maar deze keer heb ik de materialen uitgebreid met een aantal bijpassende producten.


In de onderstaande lijst kun je de producten zien die ik voor de kaartjes hebt gebruikt. Als je op de foto klikt dan kun je direct het bestelnummer en prijs zien. Handig toch?

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt met de Hexagon Hive Thinlits Die in combinatie met de bijpassende stempelset Honeycomb Hello. Als je een effen achtergrond gebruikt dan kun je met de stempels een leuke achtergrond of verschillende accentjes maken.


De set A Happy Hooray bestaat uit diverse stempels waaronder de tekst in de Hexagon, die op zijn beurt weer uit te ponsen is met de Hexagon Punch.
Vervolgens heb ik een tweede kaartje gemaakt met de Honeycomb Embossing Folder. Hoewel niet zichtbaar op de foto heb ik ge-embost op Shimmery White Cardstock. Dit is wit cardstock met een subtiel parlemoer uiterlijk. Zoals je ziet passen de uitgestanste hexagons hier precies bij. Dit geeft je de mogelijkheid om naast de stempelset nog meer versieringen aan te brengen op de ge-emboste delen.


Als je klikt op onderstaande link dan zie je in een filmpje hoe ik de kaartjes heb gemaakt. Ik geef een korte uitleg hoe je het gemakkelijkst de Hexagon Hive achtergrond op je kaart kunt bevestigen.
Als je naar aanleiding hiervan nog vragen hebt dan hoor ik het graag! 
4 opmerkingen:

Mieke zei

gaaf filmpje Carmen, ik kan niet wachten op m'n hexagon thinlits

thea k zei

Ooo carmen wat mooi. Love it

Elizabeth zei

Ziet er weer schitterend uit deze 2 kaarten!! Je vorige kaart is ook perfect.

Inge Groot zei

Supermooie kaarten en dank je wel voor het geweldige filmpje gevuld met handige tips and trics!