Pages

woensdag 20 augustus 2014

Stampin' Up! ~ Bigshot & Bundles aanbieding

Hallo allemaal! Vandaag een kaartje wat ik nog even maakte met dezelfde materialen als de vorige kaartjes. Alles lag nog op mijn bureau en ik wilde heel graag weer met de set Daydream Medallions werken. Deze set is onderdeel van de Bigshot & Bundles actie van Stampin' Up! en is dus ook gratis te kiezen als je een Bigshot stanssysteem besteld. Als je al een Bigshot of ander stanssysteem hebt dan kun je deze bundel ook los bestellen met 15% korting. Dat is een goede deal!


De achtergrond voor deze kaart heb ik ook weer gemaakt m.b.v. de resist techniek. Dit keer heb ik het kleinste rondje uit de set ge-embost met clear embossingpoeder, de Dicotionary er overheen gestempeld met Smokey Slate en vervolgens gesponst met Pool Party.
Wil je deze techniek ook uitproberen kijk dan naar het filmpje.


Zie je de tweede cirkel al schitteren? Ik ben zo enthousiast over dit resultaat. Wat je ziet schitteren is onze Dazzling Diamons Glitter. Deze heb ik op de afdruk gestrooid nadat ik deze eerst had bewerkt met onze speciale lijmpoeder Heat and Stick!
Je stempelt eerst met Versamark, strooit daar de Heat & Stick poeder overheen en gebruikt je heat tool om de poeder te smelten. Deze wordt dan plakkerig maar de vorm van je afdruk is nu duidelijk zichtbaar. Vervolgens strooi je de Dazzling Diamond glitters er overheen en je hebt een schitterende afdruk! Een beetje 'dash' op je kerst- en winterkaartjes is toch echt leuk hoor!


De bundel bestaat zo gezegd uit een stempelset en stansen. De stempels zijn op ware grootte in de jaarlijkse catalogus te bekijken op bladzijde 70, de stansen staan op blz. 231. De snelle rekenaar onder ons heeft dan berekend dat deze bundel normaal gesproken €65,20 kost. Maar t/m 31 augustus kost hij dus €55,95 of is hij gratis bij aanschaf van een Bigshot!


Ik wens je een SU-per gezellige dag!1 opmerking:

Elizabeth zei

Ook deze kaart ziet er weer schitterend uit!!