Pages

maandag 25 augustus 2014

De laatste mogelijkheid...

Deze week lopen er een aantal acties en aanbiedingen af bij Stampin' Up! Dat is natuurlijk heel erg jammer maar je hebt nog de kans pakken!

Op 27 augustus zullen de kerst sets uit de Carry Over Lijst van vorig jaar en accessoires definitief uit het assortiment verdwijnen. De nieuwe gids gaat aanstaande donderdag live! Ik heb nog even van de gelegenheid gebruik gemaakt om te werken met deze fantastische kerstroos uit de set 'Joyful Christmas'.

Voor de volledige Carry Over Lijst klik <hier>. Er staan een paar sets in die zeker de moeite waard zijn! Aanstaande woensdag plaats ik een bestelling.

De Bigshot actie duurt nog t/m aanstaande vrijdag! Koop nu je Bigshot en kies 1 van de 5 geselecteerde bundels er gratis bij. Heb je de Bigshot als? De 5 bundels zijn t/m aanstaande donderdag te bestellen met 15% korting! Deze waanzinnige actie laat je niet lopen toch? Je kunt t/m donderdag je bestelling plaatsen.


En t/m aanstaande vrijdag kun je je voordelig opgeven als demonstratrice tijdens de 'Short & Sweet' actie. Kies nu voor €20 meer producten in je starterskit. Zorg ervoor dat je mijn Appeltaart actie niet mist!
Maak deze week nog een afspraak en ik vertel je alles wat je moet weten om je aan te melden.


Als je een afspraak wilt maken kan dat natuurlijk wanneer dat jou uitkomt. Als je wilt registreren dan kan dan kan dit ook digitaal. Volg dan <deze> link en kies dan voor 'Join the Fun'. En dat wordt het zeker. Wij hebben een gezellig team met leuke en behulpzame collega's. Wij komen regelmatig bij elkaar en 6 september is onze eerst volgende teammeeting. Je bent als nieuw teamgenootje natuurlijk van harte welkom!

Ik wens jullie een hele fijne week toe!

1 opmerking:

Elizabeth zei

Schitterende kaart!! De clubkit is binnen.