Pages

zaterdag 1 juni 2019

Catalogus Coutnwdown #3: Stampin' Up! ~ Magnolia Lane Suite


De nieuwe jaarcatalogus gaat bijna in en het leek me leuk om 10 dagen lang voorbeelden te laten zien van spulletjes die ik heb kunnen bestellen in de preorder. 

Vandaag heb ik de Magnolia Lane Suite gepakt. Deze lijn bestaat uit een lijn DSP met op elkaar afgestemde accessoires. De stempelset Goodmorning Magnolia, de stansenset Magnolia Wishes en de embellishments bieden je de mogelijkheid om veel verschillende projecten te maken.


Ik ben met het DSP aan de slag gegaan om een 'scrapkaartje' te maken. Ik gebruik eigenlijk veel te weinig DSP maar deze lijn kon ik toch echt niet laten liggen. De dessins combineren geweldig met elkaar en het koste me dan ook weinig moeite om een layout in elkaar te puzzelen. 


Ik heb de bloem ingekleurd met Watercolor Pencils en uitgestanst met bijpassende stansen. Hiervoor heb ik assortiment 1 en 2 (verkrijgbaar vanaf 4 juni) gebruikt in combinatie met een Blender Pen. Op een bloem met dit oppervlak is het de meest snelle en makkelijke kleurmedium. Wil je met inkt, Stampin' Blends of Stampin' Write Markers kleuren, dan ben je iets langer bezig maar ook dat resultaat zal geweldig zijn. Het grote blad heb ik afgeknipt van het steeltje want anders werd de afbeelding te groot. De tekst komt ook uit de stempelset en is uitgestanst met Stitched Shaped Dies en vastgezet met behulp van de nietmachine.

Dit was het kaartje voor deze keer. Ik wens je een fijne avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!


1 opmerking:

Lai-Yoke van der Wal-Chow zei

Nice, nice... looking forward to receiving the new brochure.