Pages

woensdag 6 maart 2019

Simple Stamping Technique Bloghop: Wooden Elements

 Heej hallo! Vandaag doe ik weer mee met de maandelijkse bloghop van wereldwijde Stampin' Up! Demonstratrices. Deze maand is het thema Wooden Elelements. Je ziet diverse voorbeelden voorbij komen van hoe je houten elementen kunt verwerken op je kaart.


Voor mijn kaart heb ik de techniek van vorige maand (klik <hier> om de techniek te zien) gecombineerd met de houten embellishments die je gratis kon kiezen tijdens Sale-a-Bration. Volgens de laatste berichten is de voorraad erg laag of wellicht al uitverkocht. Ik maak gelijk van de gelegenheid gebruik om te zeggen dat de Sale-a-Bration geschenken exclusief verkrijgbaar zijn zolang de voorraad strekt. Eenmaal uitverkocht kun je ze niet meer bemachtigen.


De houten embellishments zijn op diverse manieren te gebruiken. Je kunt ze kleuren of verven maar ik heb ze naturel gebruikt. De tekst komt uit de Nederlandse set 'Voorjaarswensen' en de labeltjes komen uit de stanset 'Lily Framelits', die ik de afgelopen keren ook enthousiast gebruik heb.

Meer voorbeelden kun je bekijken bij mijn collega's:Ik wens je een hele fijne avond en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje!

2 opmerkingen:

Leonie Schroder zei

Oh my gosh Carmen I love your card!! I'll have to check your technique for last month with the circles. That butterfly is the perfect embellishment!

Libby Dyson zei

This is a gorgeous card Carmen and the butterflies are a fantastic embellishment for it