Pages

maandag 25 maart 2019

Mix 'n Up! Maandag #23: Stampin' Up! ~ Well Said BundleEen hele goede maandag! Lekker weekend gehad? Na een rare, zware en emotionele week i.v.m. het overlijden van mijn vader, heb ik het weekend gebruikt om een beetje op krachten te komen. Lekker knutselen helpt daarbij maar ook alle berichtjes en kaartjes die ik heb mogen ontvangen, waarvoor dank! 

Vandaag wil ik een kaartje delen met gemixte ingrediënten. Ik ben aan de slag gegaan met inkt uit de Stampin' Up! Brights serie en heb dit keer stencils gebruikt van Jolanda de Ronde. Ik ben zo blij voor haar dat ze haar eigen serie stencils heeft mogen ontwerpen en als fan vind ik het dan ook leuk om deze stencils in mijn collectie te hebben. Ondanks dat ik nog niet heel grungy ben, zie ik eigenlijk toch wel mogelijkheden met de stencils in combinatie met mijn Stampin' Up! spulletjes.


Ik heb de felle kleuren uit de Brights kleurlijn gebruikt. Ik gebruik deze kleuren graag om te sponsen. Doordat deze kleuren fel zijn kun je ze heel licht of heel donker maken en alles daar tussen in. Wist je trouwens dat wanneer je de gehele serie inkten koopt dat je één inktpad gratis krijgt? Los kosten onze inktpass €9. En het fijne is dat bij de kleuren ook bijpassend cardstock als assortiment verkrijgbaar is. Voor de achtergrond heb ik de kleuren Bermuda Bay, Granny Apple Green en Melon Mambo gebruikt.


Nadat ik de achtergrond heb gesponst met een sponsje heb ik Grunge Objects stencil gebruikt om Glitter Embossing Paste aan te brengen. Daarna heb ik 3 Grunge Circles gesponst met Melon Mambo, Bermuda Bay en Mango Melody voor het zonnetje. Daarna heb ik deze circles uitgeponst met de 2" Circle Punch en op de kaart geplakt. Daarna heb ik het woordje 'happy' uit de Well Said bundel over de cirkels bevestigd met een nietje. De Well Said bundel bestaat uit een stempelset met maar liefs 51 teksten en een stansende met 24 stansen. Je kunt ze onderling heel leuk met elkaar combineren. Hoewel deze bundel door de hoeveelheid producten een beetje aan de prijs is, is dit wel een goede basis voor het maken van kaarten. Alle thema's komen aan bod en de woorden en zinnen zijn bruikbaar in verschillende thema's. Ik vind deze bundel echt een aanvulling voor mijn materialen.
De swirl heb ik met lijm tussen de cirkels geplakt. En als laatste heb ik de tekst gestempeld met Memento inkt.

En zo heb ik van accessoires met een grunge stijl een kaartje gemaakt met een hele andere look. Dit was mijn kaartje van vandaag. Onder deze post vindt je de gebruikte materialen. Vergeet niet dat Sale-a-Bration nog in volle gang is en dat je bij je bestelling van €60 t/m 31 maart leuke en exclusieve producten kunt kiezen. Wil je een bestelling plaatsen dan help ik je graag!
Fijne dag en ik hoop je snel weer te zien bij een nieuw boogberichtje!

Gebruikte materialen:
(klik links onder op Supply List voor het gehele overzicht)

Geen opmerkingen: