Pages

woensdag 6 juni 2018

Stamping Techniques to Try Blog Hop ~ Bordered Sentiments


Heej hallo! Leuk dat je ook vandaag weer op mijn blog komt kijken. Het is de eerste woensdag van de maand dus hop ik gezellig mee met mijn collega's in de Techniques to Try Blog Hop. Deze  keer is het thema Bordered Setntiment. Weer een leuke techniek die ik niet eerder had geprobeerd.


Voor de kaart heb ik de Nederlandse set 'Bloemen zeggen meer' gebruikt. Wat een waanzinnige set is dit! De abstracte bloemen zorgen dat je niet verkeerd kan gaan en je kunt eindeloos hiermee combineren. Ik ben helemaal gelukkig met deze set!


Deze techniek heb ik toegepast op een Note Card (formaat: 8,9 x 12,7 cm). Je trekt twee lijnen met een marker, pen of fine liner op je kaart. In het vlak dat je hebt gecreerd plaats je de tekst. Vevolgens ga je de achtergrond stempelen. Hiervoor dek je het tekstvlak af met een Post-it papiertje og masking tape. Hierdoor lijkt het net alsof de bloemen achter het tekstvlak vandaan komen.

Dit is echt een geweldig leuke techniek die leuk is om te proberen als je net begint met stempelen. Als je wat meer ervaring hebt dan kun je deze techniek ook toepassen terwijl je de achtergrond wat ingewikkelder maakt. Kortom je kunt er echt alle kanten mee op.

Kijk gauw in onderstaande lijst en hop verder naar mijn colega's voor meer inspiratie en toepassingen van deze techniek. Ik hoop dat je het weer leuk vond! Fijne avond en hopelijk tot snel bij een volgend blogberichtje!

Collega's die meedoen:


6 opmerkingen:

Leonie Schroder zei

what a sweet card Carmen .. I love those roses!

Delys zei

Ooh I just love this card Carmen!!

Narelle Fasulo zei

I love your card Carmen. That stamp set is one of my favourites.

Libby Dyson zei

Beautiful card Carmen and love how you have used the stamp set

Ann Craig zei

Such a beautiful card Carmen - I love how you have created a full card front with your stamped images. Lovely colour combinations too.

ness zei

So gorgeous Carmen! I love this stampset so much....and I love how you have used it!