Pages

zondag 3 juni 2018

Stampin' Up! NL Demo's BloghopHee hallo goede morgen! Leuk dat je langs komt! Vandaag doe ik mee aan een bloghop met Nederlandse demonstratrices. Het thema is de In Color kleuren.


De In Colors zijn 2 kleine kleuren collecties binnen het kleurassortiment. Het zijn kleuren die voor een periode van 2 jaar in de collectie blijven. Deze kleuren kun je met elkaar combineren maar ze zijn ook heel goed te gebruiken in combinatie met een van de andere collecties. Met zo'n nieuwe kleurenserie is het altijd een beetje zoeken om te ontdekken welke kleuren bij elkaar passen maar dankzij de kleurenkaartjes was het niet moeilijk om een leuke kleurencombinatie te vinden.

 Ik probeer niet alleen de kleuren mooi op elkaar af te stemmen maar bij het uitkomen van nieuwe materialen zoek ik ook naar sets die met elkaar te combineren zijn en zo kwam ik op de combinatie van de set Stitched all Around en de set Painted Harvest. De zonnebloemen vond ik leuk bij de tekst.


Door de hartjes van de zonnebloemen ook te stempelen met Pineapple Punch lijken ze eigenlijk wel een beetje op zonnetjes maar ik heb toch de blaadjes toegevoegd om beide groene kleuren te gebruiken. Het is wat moeilijk te zien maar de stipjes zijn gestempeld met Blackberry Bliss. Pool Party heb ik voor deze kaart achterwege gelaten. Je ziet dat met het kleurenkaartje je echt alle kanten op kan.

Ik hoop dat je ook even de tijd neemt om bij mijn collega's te kijken. Zij hebben ook waanzinnig leuke projecten gemaakt! Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

Collega's die meedoen:


12 opmerkingen:

Danielle Kassing - Stamp Along zei

Wat een gezellig fleurig kaartje! Die Stitched all around bundle is echt geweldig!

Rosalien Zwackhalen zei

Heel mooi vrolijk kaartje Carmen. ;)

Anne-Marie zei

Leuk kaartje Carmen. Wat een idee om deze sets te combineren. Bedankt voor de inspiratie.

Marlieke zei

Leuk is dat he, zoeken naar mogelijkheden bij het uitkomen van de nieuwe catalogus! Bij jou is dat weer goed gelukt! Ik bruis van de inspiratie, maar heb eigenlijk geen tijd :-( Tijd maken dan maar... Fijne zondag!

Catharina zei

Erg mooi Carmen de framelits heb ik besteld stamp de volgende keer.

StempelenmetTanja zei

Wauw wat een leuke combi zeg...

Unknown zei

Een prachtige combinatie Carmen!

Ingrid's Scrapfrutsels zei

Wat een mooie kaart Carmen, jij hebt een incolor kleur gebruikt samen met andere kleuren. De voorbeeldjes van kleuren zien er ook goed uit, aan sommigen kleurencombinatie denk je niet meteen. Groetjes, Ingrid.

Caroline zei

een kaartje van jou, heel herkenbaar en heel vrolijk uitgewerkt, en je hebt gelijk het lijken net zonnen
groetjes Caroline

Klaartje zei

Heerlijk vrolijk kaartje door de kleuren, leuk!

Danielle Bennenk zei

Erg mooi, Carmen!

Ingrid Heijnen zei

Mooie kaart Carmen!