Pages

vrijdag 13 januari 2017

Vintage Vrijdag #77: Stampin' Up! ~ Birthday Booms


Goedenavond! Het kan nog net! Jeetje, hoe anders kan een dag lopen zeg! Ik zal je niet vermoeien met wat ik allemaal gedaan heb hahaha! Gauw naar de kaart van vandaag...


De kaart van vandaag is weer een kaart van 10,5 x 21 cm. Ik vind dit een leuk formaatje hoor! De basis is Rich Razzleberry met daarop een Whisper White oplegkaart van 9,5 x 20 cm. De achtergrond heb ik natuurlijk gemaakt met mijn favoriete stempels uit de Timeless Textures stempelset. Ik vond het leuk om deze niet te matten zodat de paarse kleur ook mooi uitkomt. Ik heb een simpele layout gekozen met DSP uit de Neurtals Paper Stack. Super leuke printjes en dat in mijn favoriete bruintinten. Met behulp van de Decorative Label Punch heb ik een versiering gemaakt aan de bovenkant.


De tekst komt uit de nieuwe set Suite Sayings en de bloem komt uit de set Birthday Blooms. De bloem is ingekleurd met de Watercolor Pencils. Oh, wat werken die fijn zeg! Zelfs als je geen kleurwonder bent dan lukt het met deze potloden in combinatie met een Stampin' Up! Blenderpen.

Ik je nog een fijne avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje! 

=======================================

De gebruikte producten zijn gemakkelijk online te bestellen (afrekenen met Credit Card). Door op het gewenste product te klikken kom je automatisch in mijn webwinkel. Gebruik je de hostess code WA2UECE6 om af te rekenen dan stuur ik je een kleinigheidje. Liever meedoen met een verzamelbestelling en besparen op verzendkosten? Kijk dan in de zijbalk voor besteldata en mijn emailadres om je bestelling te mailen zodat je kunt afrekenen met iDEAL!


3 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Ohh, gaaf is deze zeg. Mooie kleurencombinatie ook. Groetejs, Ankie

manon's kaartenhoekje zei

wat is die gaaffff.....

ik had ook nog een berichtje geplaatst op een post van vorig jaar september weet niet of u die heeft gezien

groetjes
manon

Carmen zei

Dankjewel voor je berichtje Manon! Ik ga eens kijken! X