Pages

vrijdag 15 januari 2016

Vintage Vrijdag #39: Stampin' Up! ~ A Little KindnessOh mensen, ik ben zo klaar met dat sombere weer! Ik hou niet van kou maar geef mij maar een goed koude winterdag in plaats van dat natte, sombere weer. Niet alleen krijg ik er een troosteloos gevoel van, het maken van een foto is gewoon een kriem! Gelukkig kun je tegenwoordig met je fotobewerkingsprogramma een hele hoop corrigeren maar goed, deze foto is niet ok en zal bij goed daglicht toch over moeten.

Voor deze kaart heb ik een mix gebruikt van 3 sets. De roos komt uit de set Picture Perfect. Die had ik vorige week ook gebruikt. Ik blijf me verwonderen over de opbouw van de afbeelding. Met 3 stempels die je met verschillende kleuren inkt over elkaar heen stempelt krijg je de perfecte roos. De roos heb ik vervolgens uitgeknipt.

Voor de achtergrond ben ik aan de slag gegaan met de set Kida Eclectic. Niet alleen vond ik het blad erg mooi bij de roos passen, de tekst, border en vlindertje kon ik ook erg goed gebruiken. Als laatste heb ik gebruik gemaakt van de set Timeless Textures. Deze ligt echt standaard op mijn bureau. Achter de roos heb ik een enkele draad Linen Thread geplakt en vervolgens heb ik deze bevestigd op de kaart. De kaart is afgemaakt met wat sequins en dat was het eigenlijk zon'n beetje.

Niet echt een bruine kaart maar aangezien het toch al zo somber is wilde ik wederom wat meer kleur in mijn kaart. En deze stempelcombi leent zich daar heel goed voor. De lijst met gebruikte artikelen staat onder het bericht. Aanstaande zondag plaats ik weer een verzamelbestelling. Mocht je iets via mij willen bestellen dan hoor ik dat graag via de mail caringforstamps@gmail.com Als je meedoet met een van mijn verzamelbestellingen dan betaal je geen verzendkosten!

Ik wens je een heel fijn weekend!

3 opmerkingen:

Alina zei

super, super mooi!

Ellen zei

De roos is inderdaad prachtig! Mooi gecombineerd met de overige stempels. Fijn weekend!

Wilma de Korte zei

Wat een mooie combi van de verschillende stempelsets!
Fijn weekend!