Pages

vrijdag 8 januari 2016

Vintage Vrijdag #38: Stampin' Up! ~ Picture Perfect

Het is alweer even geleden dat je Vintage Vrijdag op mijn blog voorbij hebt zien komen. Nou ja, laten we het maar even niet over mijn blogdip van vorig jaar hebben. Mijn goede voornemen voor 2016 is om dit wekelijkse item weer op te pakken en deze week tel ik dus door waar ik was gebleven.


Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van een aantal sets die leuk met elkaar combineren. Als eerste de Butterfly Basics. Deze set bestaat uit diverse stempels waarmee je de achtergrond kunt maken. Deze heb ik afgedrukt op het mooie Shimmery White Cardstock. De bloem heb ik ingekleurd met behulp van een blenderpen en inkt uit de deksel van mijn inktpad.


Voor de rand heb ik gebruik gemaakt van de set Timeless Textures. Dit is een set uit de nieuwe voorjaar/zomer catalogus. Deze set bestaat uit verschillende stempels voor het maken van achtergronden met de Layering Techniek. 

De Kolibri komt uit de set Picture Perfect. Deze Two-Step Stampin set bestaat uit 3 afbeeldingen die je kunt opbouwen uit meerdere stempels. De tekst Thanks komt uit de set Another Thank You. Wil je dit kaartje maken? Klik dan op Supply List onder de lijst met super leuke kits die ook nieuw zijn in de voorjaar/zomer catalogus. Je vindt daar alle materialen die ik heb gebruikt voor deze kaart.

Op dinsdagavond 26 januari geef ik een workshop met de set Picture Perfect. Je maakt 3 kaartjes waarbij je de Two-Step techniek kunt toepassen. Meer in formatie vindt je in mijn activiteitenkalender. Je kunt je <hier> opgeven middels de RSVP knop voor deze workshop.


Ik wens je een heel gezellig weekend en hoop je snel weer te zien voor een nieuw kaartje!

2 opmerkingen:

thea k zei

Wauw wat een mooie weer gelijk super

Caroline zei

super kaart, met mijn lievelingsvogeltje ... echt toppie
Groetjes Caroline