Pages

zondag 3 januari 2016

Catalogus Countdown #3

Op 5 januari 2016 gaat onze voorjaar/zomer catalogus live. Een super, super, super catalogus weer! Ook deze keer weer heel veel spulletjes om de sets en accessoires die je al hebt uit te breiden. En daar hou ik van. De komende 10 dagen tel ik af naar de catalog launch en in de tussentijd speel ik met nieuwe materialen in combinatie met spulletjes die verkrijgbaar zijn uit lopende catalogi.De set Rose Wonder is toch wel een hele indrukwekkende set, vind ik zelf. Naast de mooie bloem zitten er zitten leuke details bij hele mooie teksten. Ik heb wel wat met de religieuze teksten. Niet dat ik perse gelovig ben maar het kunnen hele bemoedigende teksten zijn die mensen echt kunnen helpen in moeilijke tijden. Het lettertype is weer helemaal mijn ding en laat het lettertype nou helemaal matchen met het lettertype uit de set Basic Butterflies. Dat komt dus goed uit want deze sets kunnen dan dus in combinatie met elkaar gebruikt worden. Hier kan ik zo vrolijk van worden!

De bijpassende stansenset is met de stempels te gebruiken maar zijn niet perse ontworpen om bij elkaar te gebruiken. Maar beiden worden wel aangeboden als bundle met een aantrekkelijke korting van 15%! Hoe fijn is dat!


Het is misschien niet goed zichtbaar op de foto maar mijn roos heeft een glansje. Dit heb ik gedaan met de Wink of Stella Glitter Brush (pagina 24). Ik heb de transparante variant gebruikt en ik vind het heel mooi subtiel. Maar toch geeft het net wat extra 'dash' aan die prachtige roos.

Ik wens jullie een hele fijne zondag en hoop jullie morgen weer te zien. Dan het een na laatste kaartje in deze countdown. En oooooh wat komt de lancering toch dichtbij...

1 opmerking:

Caroline zei

mooi gedaan en die wink of stella is echt een hit, ik gebruik het nu ook vaker.
Liefs Caroline