Pages

vrijdag 27 april 2018

Vintage Vrijdag #108: Stampin' Up! ~ Love What You Do


Heej hallo! Goedemorgen!  Dit jaar valt Koningsdag samen met de Vintage Vrijdag. Dat is lastig want oranje is nou niet echt een kleur die ik bedenk als ik een kaart ga maken voor het vaste vrijdag itmem op mijn blog. Maar het is me toch gelukt om iets oranje-achtigs te maken.


Ik heb voor deze kaart de set Love what You Do gebruikt in combinatie met het Share What You Love DSP uit de nieuwe jaarcatalogus 2018-2019. Deze spulletjes zijn onderdeel van de I Want it All Bundel die vanaf volgende week verkrijgbaar is in de voorverkoop. Ik had hier gisteren al iets over verteld en als je het gemist hebt kun je <hier> lezen hoe je in de gehele maand mei deze nieuwe spulletjes in handen kunt krijgen.

Naast de leuke, nieuwe stempelset heb ik natuurlijk gebruik van de set Timeless Textures. En deze is gelukkig opgenomen in de nieuwe catalogus. Hoewel er aardig wat stempels in deze stijl in de nieuwe catalogus staan is dat wel een geruststelling. Ik ben zo dol op die set.

Ik wens je een hele gezellige Koningsdag vandaag en hoop je snel weer te snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

2 opmerkingen:

terrygray4868 zei

I got the bundle last month. I really like your card and am thinking about CASEing for my next stamp class. I really like all the new in colors too. I'm still trying to figure out my pre-order. Too many choices. LOL

Marianne M zei

Timeless textures enhances the vintage look of these papers--great card!