Pages

woensdag 4 april 2018

Stamping Techniques to try Bloghop: Two Step Stamping


Hoi hoi! Leuk dat je langs komt op de maandelijkse bloghop van Stamping Techniques to Try! Als je klikt op de links van mijn collega's dan krijg je deze maand een berg inspiratie op het gebied van Two Step Stamping! Dit is mijn kaartje.


Ik heb de kaart gemaakt met de Bunch of Blossom stempelset. Dit is een hele gave Two Step set met ongelooflijk veel mogelijkheden. Doordat je alle onderdelen los stempelt en opbouwt lijkt het een hele klus. Maar met de Stamparatus is het echt een fluitje van een cent.
De achtergrond is gemaakt met de Timeless Textures stempelset.


De kleuren die ik heb gebruikt vindt je hier onder. Voor de basis heb ik telkens een lichte kleur gebruikt waarna ik het detail met de donkere kleur heb gestempelt.

Vindt je het nou leuk om te zien hoe ik precies te werk ben gegaan dan kun je ook op het plaatje klikken. Je komt dat terecht op mijn YouTube kanaal. In het filmpje laat ik zien hoe je snel met de Stamparatus de bloemblaadjes kunt stempelen zodat je ze direct kan ponsen. En uiteraard leg ik uit hoe ik de achtergrond voor de kaart heb gemaakt.


Klik op de onderstaande links van mijn collega's om te zien wat zij gemaakt hebben met deze techniek. Ik wens je een hele fijne avond en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.5 opmerkingen:

Amanda zei

A fabulous project Carmen! Thank you for sharing.

Leonie Schroder zei

simply gorgeous Carmen! Love your colours

Narelle Fasulo zei

Wow Carmen that is absolutely gorgeous. Love it!

Libby Dyson zei

Wow Carmen this is absolutely gorgeous.

Marlieke zei

Ik had problemen met Blogger. Dus ben al een poos niet bij je op bezoek geweest. Nu lijken de problemen opgelost te zijn dus...ik ben er weer :-) Hele gave kaart heb je gemaakt! En ik heb ook je filmpje even bekeken; geweldig om te zien hoe je je kaart opgebouwd hebt en je tip om de Stamparatus te gebruiken om te kunnen ponsen is heel bruikbaar. En ik moest zo lachen om wat je zei over het plaatsen van de tekst; zo herkenbaar dat het op het laatst je kaart kan verpesten...gebeurt mij NOOIT hoor.... ahum ;-)
Top kaartje!!