Pages

donderdag 26 april 2018

Stampin' Up! ~ Share What You Love voorverkoop


Zoals ik beloofde in mijn berichtje, vandaag wat meer over de actie die volgende week start. De zogenaamde Early Release (voorverkoop) van een van de leukste suite uit de jaarcatalogus 2018-2019 start op dinsdag 1 mei 2018. Mijn project met producten uit deze serie vindt je <hier>.

De Share What You Love suite is tevens een speciale uitgave ter gelegenheid van ons 30-jarig bestaan. De parel staat centraal in dit jubileum jaar en dat komt terug in de diverse producten. Zo heeft het dubbelzijdige Designers Series Paper een zijde met parlemoer accenten en bevat de suite een verpakking met bijpassende plakparels.

Alles op een rijtje:

  • In de voorverkoop is het alleen mogelijk om de bundels te kopen. Er is een bundel voor elk budget en type crafter.
  • Bij elke bundel krijg je een of meerdere producten gratis.
  • Na de voorverkoop periode zijn de producten los te verkrijgen gedurende de gehele catalogus periode.
  • De bundels kunnen gekozen worden als onderdeel van je starterspakket. Als je je via mij bij Stampin' Up! wilt registreren, neem dan contact met me op! 
  • Dol op onze inkten? Koop nu de nieuwe In Color kleuren ook in de voorverkoop met 10% korting.
Klik op de plaatjes onderaan dit bericht om de verschillende bundels te zien. Onder het plaatjes kun je wat extra informatie lezen.

Ik wens je een gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!Geef je op voor de nieuwsbrief en mailings voor het komend seizoen!

* indicates required


========================================================================

Deze bundel is ideaal voor de starter. Met de twee inkpads kun je heel goed uit de voeten. De gratis Notecards & Envelopes (8.9 x 12.7 cm) ontvang je gratis.

Bij deze bundel gaat men uit van een gevorderde knutselaar. Je hebt al bijpassende inkten en ontvangt de nieuwe kleur Grapefruit Grove in de bundel. Het cardstock pack maakt dat je lekker los kunt gaan met de kaartbasis. Met de set Make a Difference personaliseer je je kaart geheel naar je eigen wensen.

Dit is het totale plaatje! 3 gratis producten en echt ALLE producten uit de suite. De exclusie stempel Statement of my Heart (onze lijfspreuk) wordt alleen uitgegeven in de maand mei.

En dit zijn dan de nieuwe In Color kleuren voor 2018-2020. Hippe en frisse nieuwe kleuren die je kleurencollectie compleet maken. Bestel ze tijdens de voorverkoop met 10% korting!

Geen opmerkingen: