Pages

donderdag 31 december 2015

Catalogus Countdown #6

Op 5 januari 2016 gaat onze voorjaar/zomer catalogus live. Een super, super, super catalogus weer! Ook deze keer weer heel veel spulletjes om de sets en accessoires die je al hebt uit te breiden. En daar hou ik van. De komende 10 dagen tel ik af naar de catalog launch en in de tussentijd speel ik met nieuwe materialen in combinatie met spulletjes die verkrijgbaar zijn uit lopende catalogi.


Het is alweer de laatste dag van het jaar. Wat vliegt zo'n jaar om he! Ik kijk vandaag terug op een jaar met bijzondere gebeurtenissen, mooie herinneringen, de nodige uitdagingen en vele leermomenten. Ervaringen die ik meeneem naar 2016. Ik kijk vooruit naar het nieuwe jaar met een nieuwjaarswens. Uiteraard hoop ik dat jullie een waanzinnig jaar tegemoet gaan!

Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van de nieuwe stansenset Large Numbers. Deze set combineert super met de bijpassende stempelset Number of Years. Een geweldige set voor verjaardagen en jubilea. De uitgestanste cijfers heb ik gecombineerd met de set Fabulous Four (AC 186). Deze teksten zijn wat groter waardoor ze ook te gebruiken zijn op grotere kaarten. Voor deze kaart had ik slechts 3 woordjes nodig en deze heb ik eerst op de stempel gekleurd en daarna afgedrukt. De op de vlinder (Bold Butterfly Framelits AC 172) zit een grote rhinestone. Deze waren verkrijgbaar in de herfst/winter catalogus en verhuizen dus mee. Happy is uitgestanst uit Blushing Bride Glimmer Paper, wat ook nieuw is in de nieuwe catalogus. Het bleek een kleine uitdaging maar het is me gelukt.

Ik wens jullie een hele fijne jaarwisseling en zie jullie morgen, in het nieuwe jaar met een nieuw kaartje.

2 opmerkingen:

Ellen zei

Mooie kaart om het jaar mee te eindigen! Hele gezellige jaarwisseling!

Ankie vd Polder zei

Dank je wel voor je inspirerende voorbeelden van het afgelopen jaar. Ik wens je, samen met al je dierbaren, een heel mooi en creatief 2016. Ik kijk alweer uit naar de komende inspirerende voorbeelden. Groetjes, Ankie