Pages

zondag 27 december 2015

Catalogus Countdown #10

Op 5 januari 2016 gaat onze voorjaar/zomer catalogus live. Een super, super, super catalogus weer! Ook deze keer weer heel veel spulletjes om de sets en accessoires die je al hebt uit te breiden. En daar hou ik van. De komende 10 dagen tel ik al naar de catalog launch en in de tussentijd speel ik met nieuwe materialen in combinatie met spulletjes die verkrijgbaar zijn uit lopende catalogi.


De bundel Reason for the Season en Festive Flurry zijn 'Returning Favourites! Dit betekend dat deze sets uit de herfst/winter catalogus te verkrijgen zijn t/m 31 mei. Hoe fijn is dat! De Festive Flower Builder Punch is echt een zeer veelzijdig pons die niet alleen bruikbaar is voor kerstprojecten. In combinatie met de nieuwe set Friends and Flowers heb je weer een leuke stempelset om je collectie mee uit te breiden. Want de bloemen en blaadjes geven weer hele nieuwe mogelijkheden.


Je stempelt de details van de bloem en blaadjes en ponst ze uit waarna je de het geheel in elkaar kunt zetten. De achtergrond is uit de set You've Got This. Deze achtergrond is wat groter waardoor je snel en gemakkelijk resultaat hebt voor je kaartbasis. De tekst komt uit de nieuwe set Suite Sayings.

De set Festive Flurry heb ik deze winter al zo veel gebruikt. Maar ik ben blij dat hij mee gaat naar de volgende catalogus. Met de verschillende stempels uit deze set kun je hele leuke achtergronden stempelen. Een van de bijpassende ponsen, Flower Medallion Punch, komt uit de jaarlijkse catalogus en vormt de perfecte basis voor mijn bloem. De tekst komt weer uit de set Suite Sayings.
Met de verschillende onderdelen uit deze set is er zoveel mogelijk! Ik ben er dus nog wel even zoet mee. Morgen weer een kaartje!

Gezellige zondag!

De set Friends & Flowers is vanaf 5 januari 2016 verkrijgbaar.
3 opmerkingen:

thea k zei

Ooooooo gaaf die nieuwe set ik hoop snel de nieuwe cataloges te zien en dan pr9beer ik weer eens een workshop te organiseren bij mij thuis

Sarah zei

Wat een mooie kaartjes .
Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe catalogus .
Liefs Sarah

Caroline zei

super leuk om te zien, ik was steeds aan het twijfelen over de pons met de kerst, maar nu ik dit zie, ja dan weet ik hij komt op mijn verlanglijst.
Fijne feestdagen en vooral een heel gelukkig, gezond en creatief 2016
Caroline