Pages

donderdag 10 december 2015

Stampin' Up! Super Sale

Hoi hoi! En een hele goedemorgen! Wij starten de dag met geweldig nieuws voor hen die nog moeten starten met het maken van kerstkaarten. Want vandaag start onze eindejaar sale! Schaf nu je missende kerstsets en accessoires aan voor een mooi prijsje!


Voor de producten die in de aanbieding zijn geldt op=op. Dit zijn artikelen die na het verlopen van de catalogus niet meer terug komen. Dit is je kans om voor de kerst nog wat mooie artikelen aan te schaffen. Plaats je bestelling voor 13 december want dan ben je gegarandeerd van levering voor de kerst. 

De kerstkrans op mijn kaart komt uit de jaarlijkse catalogus en is verkrijgbaar als bundle met 15% korting. Aanvullend aan deze set zijn er nog twee sets die bruikbaar zijn met dezelfde stansenset. De andere kerstvariant is in de aanbieding!En is de tekst niet geweldig? Ook deze staat in de lijst met actie artikelen! Wat een prachtige lettertypes en teksten! Ik ben er helemaal weg van!

Mocht je een bestelling willen plaatsen wacht dan niet te lang! Mail, bel of app je bestelling door en ik bestel je spulletjes zo snel mogelijk om te voorkomen dat spulletjes uitverkocht raken.


Geen opmerkingen: