Pages

dinsdag 29 december 2015

Catalogus Countdown #8

Op 5 januari 2016 gaat onze voorjaar/zomer catalogus live. Een super, super, super catalogus weer! Ook deze keer weer heel veel spulletjes om de sets en accessoires die je al hebt uit te breiden. En daar hou ik van. De komende 10 dagen tel ik al naar de catalog launch en in de tussentijd speel ik met nieuwe materialen in combinatie met spulletjes die verkrijgbaar zijn uit lopende catalogi.


Mijn witte bunny bracht me op het idee om een bruine te maken. Helemaal leuk voor de pasen. Het konijntje heb ik op dezelfde manier gemaakt en terwijl ik bezig was zag ik dat ovale vormen ook gemaakt konden worden. De eitjes passen leuk bij het thema pasen. En zie je de tekst? Deze komt uit de Nederlandse stempelset Sentimenten. Een leuke set met kleine teksten. Het gras heb ik gemaakt met de Fringe Siccors. Super makkelijk!Zelfs het strikje is gemaakt met een stempeltje uit de set en die heb ik uitgeponst met de pons. Daarna heb ik de puntjes naar binnen gevouwen en vastgezet met een Gluedot.

En na het konijntje zag ik in het gezichtje ook weer een poesje.


Als je de oortjes wat lager vast zet achter het gezichtje dan zien ze er wat spitser uit waardoor het figuurtje er weer helemaal anders uitziet. Voor deze kaart hen ik gebruik gemaakt van de Heart and Home Thinlits. Deze stansenset ook  een van de 'Returning Favourites'. In de nieuwe voorjaar/zomer catalogus verkrijgbaar als bundel met de stempelset Happy Home. Dit is weer een voorbeeld van een set waarmee je producten uit de herfst/winter catalogus kunt uitbreiden. De tekst komt weer uit de set Suite Sayings. Hoe toepasselijk bij dat glurende poesje.

Gezellige dinsdag! Morgen weer een kaartje!3 opmerkingen:

Caroline zei

ook alweer zo mooi en grappig uitgewerkt, helemaal anders dan de stijl die we van jou gewend zijn, ik vind ze super.
Liefs Caroline

Carmen zei

Dank je Caroline! Ik vind het hartstikke leuk om kaartjes te maken in verschillende stijlen. Helaas is het niet altijd mogelijk om te experimenteren met verschillende materialen.

Alina zei

ik vind ze geweldig, Car!