Pages

maandag 19 augustus 2019

Mix 'n Up! Maandag #31: Kaart in nautisch thema


Goede maandag! Na even in de vakantie modus te zijn geweest ga ik de laatste twee weken van de vakantie rustig opstarten. En de start van een nieuwe week is daar perfect voor, vind ik zelf. 
Voor de Mix 'n Up! Maandag heb ik dan ook een kaartje gemaakt wat heel goed past bij mijn vakantie gevoel. Vandaag dus een kaartje met een nautisch thema...

Onlangs hadden Inge en ik een koffiedate. Tijdens zo'n date wisselen we vaak van gedachten over onze hobby en laten we zien wat onze nieuwe aanwinsten zijn. Toen zij mij de afbeeldingen van Hangler en Wings liet zien wist ik dat deze plaatjes prima zouden passen bij mijn Stampin' Up! spulletjes. 
Ik hou zelf wel van het nautische thema want het is heel handig voor het maken van projecten voor jongens of mannen. En zodoende ben ik hiermee aan de slag gegaan.


De Sailing Home bundel is een prachtige set met zeilboten en nautische accessoires en de set High Tide is een set met stempels die alles te maken heeft met de zee. Een perfecte combi zou ik zeggen! Deze twee sets heb ik dan ook bij elkaar gecombineerd. Omdat ik het leuk vind om mijn mogelijkheden te vergroten bij het gebruik van sets kijk ik zo goed mogelijk naar sets die bij elkaar passen in een bepaald thema. Ik ben dan ook erg blij met deze twee sets.

Dit was het kaartje voor deze keer. Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

=========================================

Gebruikte Stampin' Up! Materialen:

Geen opmerkingen: