Pages

maandag 26 augustus 2019

Mix 'n Up! Maandag: Stampin' Up! ~ Pigment Sprinkles


Heej hallo! Lekker weekend gehad? Het was weer genieten van het mooie weer in ieder geval. Zaterdag heb ik even de tijd genomen om te knutselen. Ik kan niet genoeg krijgen van de Pigment Sprinkels en heb dan ook weer lekker gekliederd. Kijk onder aan dit bericht voor een speciaal aanbod wat ik heb in augustus, mocht je geïnteresseerd zijn in het aanschaffen van de Sprinkles.


Als eerste heb ik een kaart gemaakt. Ik merk dat als ik wil oefenen dat ik het beste kan werken op een kleiner formaat. Ik wilde heel graag een mixed media verjaardagskaartje maken. Mijn basis was aquarelpapier met Gesso. Hier had ik nog niet eerder mee gewerkt als basis. Hierop heb ik de Stampin' UP! Pigment Sprinkles gestrooid en bespoten met water. Het silhouette is van Jolanda de Ronde. Hier heb ik de benen vanaf geknipt. Nu staat de dame met de rug naar je toe, zeg maar. Het zonnetje heb ik ook met een stencil van Jolanda gemaakt met acryl verf. De stempels zijn van de Grunge Collectie (SL) en de 'krant' tekstjes zijn van Stampin' Up!. De quote komt van internet en die heb ik gestempeld met het Labeler Alphabet van Stampin' Up! (retired, maar nog zo leuk!).

Het kaartje vond ik best aardig gelukt en dit gaf zelfvertrouwen om een pagina te maken voor mijn journal. De tekst vond ik echt bruikbaar als note voor mezelf dus vond ik het leuk om deze te gebruiken. De basis is hetzelfde als de kaart maar ik heb met embossing pasta wat bricks toegevoegd en met zwarte Gesso nog wat figuurtjes. Het stencelen met vloeibare producten daar moet ik nog even mee oefenen. Kortom, het was weer leuk om te doen.


Dit waren mijn projectjes voor deze keer. Ik wens je een fijne avond en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje.

======================================================

Gebruikte Stampin' Up! materialen:

Klik op het plaatje voor de flyer.

Geen opmerkingen: