Pages

dinsdag 2 juli 2019

Stampin' Up! ~ Woven Threads Suite


De Bonus Days zijn afgelopen maandag gestart. En als je nog niet zo lang bekend bent met Stampin' Up! dan kan het zijn dat je hier nog niet van hebt gehoord. Tijdens de Bonus Days in de maand juli krijg je bij besteding van iedere €60 een coupon code via mail t.w.v. €6. Deze code kun je in augustus inwisselen als je een volgende bestelling plaatst. Je kunt net zo veel codes verzamelen als je zelf wilt.

Als voorbeeld neem ik vandaag de Woven Threads Suite. Een suite bestaat uit verschillende, op elkaar afgestemde materialen zoals stempels, papier en accessoires.


De Woven Threads Suite bestaat uit leuk Designers Series Paper (DSP) in de nieuwe In Color kleuren. Deze vijf tijdelijke kleuren blijven slechts twee jaar in de collectie. Het papier kun je gebruiken als basis voor je kaart, cadeauverpakkingen of fotoboek en de prints combineren super goed met elkaar waardoor je ze met elkaar kunt combineren. Het DSP combineert met de stempels net als de stansen en embossingfolders waarmee je waanzinnig leuke frames kan maken. Het lijken dan net schilderijtjes. De teksten zijn in een mooi, klassiek lettertype.
Een voorbeeld van het gebruik van de stempels vindt je <hier>.

Met een suite vergroot je dus je mogelijkheden en kun je verschillende projecten maken in hetzelfde thema. Denk bijvoorbeeld aan een leuk doosje, een bijpassende kaart en een label voor aan een bos bloemen als je op verjaardagsvisite of ziekenbezoek gaat.


Met de aanschaf van deze complete suite ontvang je gelijk 1 coupon code tijdens de Bonus Days waarmee je dus €6 tegoed hebt voor je bestelling in augustus.

Dit was mijn kaartje voor vandaag. Een compleet overzicht van de gebruikte materialen vindt je onderaan dit bericht. Voor advies en/of het plaatsen van een bestelling kun je mailen naar: caringforstamps@gmail.com. Ik help je graag!

Ik wens je een hele gezellige dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

Geen opmerkingen: