Pages

vrijdag 3 augustus 2018

Vintage Vrijdag #117: Stampin' Up! ~ Blended Seasons


Hallo hallo! Nog net op de valreep mijn blogberichtje voor de vrijdag. Deze keer een eenvoudige kaart met de set Blended Seasons die de hele maand augustus nog te bestellen is. Wat heb ik een plezier van deze set zeg! Ik heb hem natuurlijk al een tijdje in huis omdat ik als demonstratrice een maand eerder de spulletjes kan bestellen, maar ik weet zeker dat ik nog veel meer plezier van deze bundel zal hebben.


Ik heb nu ook weer gebruik gemaakt van van de Watercolor Pencils om de afbeelding in te kleuren. In combinatie met de Blender Pens gaat dit echt als een zonnetje. De achtergrondstempel, Post Script, heb ik met Soft Suede inkt afgedrukt voor een vintage-achtige look. De randjes heb ik daarna gesponst. Om mijn clustertje iets meer naar de voorgrond te brengen heb ik 3 vellum cirkels met gesponste randjes over de achtergond geplakt. De kaart is afgemaakt met sequins.

Ik wens je nog een hele fijne avond en hoop je heel snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

1 opmerking:

Marlieke zei

Beloofd = beloofd. Ik had al een stukje van je kaart gezien op Insta, maar ben blij dat ik 'm nu in zijn geheel heb kunnen bewonderen hier op je blog. Prachtig gemaakt! Groetjes Marlieke