Pages

woensdag 3 januari 2018

Stamping Techniques 101 - Stampin' Blends


Heej hallo! Naast de release van de nieuwe voorjaar/zomer catalogus en start van Sale-a-Bration is het vandaag ook nog eens de eerste woensdag van de maand en dat betekend een nieuwe bloghop voor Stamping Techniques 101. Het thema van deze maand zijn de Stampin' Blends. In deze bloghop kun je verschillende toepassingen zien met de Blends, de Alcohol Markers van Stampin' Up!


Ik ben aan de gang gegaan met  de set Falling Flowers. Deze veelzijdige set is te gebruiken met verschikkende stijlen en de bloemen zijn uitermate geschikt om in te kleuren.


Omdat de markers op alcoholbasis zijn heb ik ervoor gekozen om de afbeeldingen in kleur af te drukken en deze met dezelfde kleur marker in te kleuren. Dat geeft een mooi zacht effect waardoor mijn boeketje geen harde, zwarte lijnen heeft zoals wanneer je ze afdrukt met Memento. Het is verbazingwekkend hoe goed dit gaat! Ik heb in ieder geval geen uitloop van de inkten ervaren. Het is wel aan te bevelen de afdruk even goed te laten drogen.


Het blenden gaat perfect hoewel ik nog wel wat moet schaven aan mijn techniek natuurlijk. Maar goed, ik heb nog niet zo heel veel ervaring opgedaan met deze markers.

Meer voorbeelden vind je op de blogs van mijn deelnemende collega's. Druk je op de next button dan kom je bij de blog van Delys Cram die ook een heel leuk project heeft gemaakt. Ik wens je een fijne avond en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.


Deelnemende collega's:


9 opmerkingen:

Delys zei

Beautiful card Carmen and love your colouring!

Leonie Schroder zei

gorgeous card Carmen .. I love the tone on tone. Your colouring is lovely :)

Heike - born2stamp.com zei

Oh Carmen, a beautiful card! I totally like the bold colors you used!

Pam Jorgensen zei

What a lovely card. Love the colours you chose and the soft colour behind the bolder ones. Beautiful.

Ann Craig zei

YOur card is beautiful Carmen and the tip about stamping in the same colour is fantastic. I must try that as I love the effect you have achieved.

Libby Dyson zei

Your colouring is beautiful and I love all the different elements on this card. Thanks for the inspiration

Marlieke zei

Geweldig mooi (alweer)! Ik blijf me verbazen hoe je toch elke keer opnieuw weer zulke prachtige weet te maken. Goed idee om niet met Memento af te drukken maar in dezelfde kleur. En ik weet zeker dat jouw Blends-techniek al stukken beter is dan die van mij. Haha. Ik ben ook druk aan het oefenen.

Unknown zei

This is just beautiful Carmen! Love it!

Unknown zei

I hadn't really thought about coloring to die cut yet. So many possibilities with these markers... wonderful card!