Pages

zaterdag 20 januari 2018

Stamp Fans Bloghop: Stampin' Up! ~ Feesttaart


Heej hallo! Vandaag doe ik mee aan de bloghop van onze creatieve groep Stamp Fans. Super leuk dat je komt kijken. Het zou leuk zijn als je mee hopt!

Het kan zijn dat je hier bent aanbeland via de blog van  Ilona. De officiĆ«le hop start op mijn blog maar het maakt natuurlijk helemaal niet uit waar je je route start en hoe je hopt. We hopen je te kunnen inspireren met leuke voorbeelden. Het thema voor deze hop is de voorjaar/zomer catalogus en Sale-a-Bration en dit is wat ik heb gemaakt.


Het was geen liefde op het eerste gezicht met de set Feesttaart. Maar toen ik de stansen en accessoires zag was ik toch verkocht. Zo gaat dat altijd bij mij en het uitzoeken van nieuwe spulletjes. Het blijkt toch een hele veelzijdige set en met name de Nederlandse teksten vind ik helemaal te gek natuurlijk!


Voor mijn project heb ik een een doosje gemaakt met een gift card er in. Het doosje heb ik gemaakt m.b.v. de stans uit de stansenset Lots of Love Box. Hier omheen heb ik een belly band gevouwen en daarna heb ik de taart hierop opgebouwd.De mapje met de giftcard past precies in het doosje. Hier heb ik een kant van ge-embost met de Petal Pair embossingfolder. Het geheel is afgemaakt met een lintje met een label eraan uit de Feesttaart bundel. Super decoratief die opengewerkte delen!

Ben je benieuwd wat Anita heeft gemaakt? Hop dan snel verder door op de knop met volgende te drukken. Een lijst met alle deelneemsters vindt je aan het einde van dit bericht.

Gezellige dag en ik hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

               


Lijst met deelnemers:
Carmen  
Sandra     
Caroline     
Janneke      
Wilma   
Ilona    

6 opmerkingen:

Caroline zei

wat mooi, ik moet nog steeds iets maken met die taart
fijne zaterdag, Caroline

Ina ( Frysk Famke ) zei

Prachtig Carmen.
Die giftcard ga ik onthouden

Goed weekend, Ina

bestofstampin@gmail.com zei

Gaaf om dit als cadeau te krijgen. Super. Erg leuke set.
Groetjes,
Sandra

Janneke zei

Wat een super leuk doosje en giftcard houder Carmen ;O)

Anita van Reemst zei

Wat leuk om zo'n cadeaudoosje te geven en helemaal om te krijgen!

Wilma de Korte zei

Gaaf hoor, echt een kadootje om te krijgen!
Jammer dat je er gisteren niet bij kon zijn...