Pages

woensdag 28 september 2016

Mix 'n Up Seizoen Kit
Mijn vriendin Inge en ik hebben onlangs besloten om samen te gaan werken. Wij zijn al ruim 20 jaar vriendinnen en hoewel onze kaartjes van elkaar verschillen liggen onze interesses op de zelfde vlakken. Maar we delen niet alleen de passie van het knutselen! Wij zijn ook gek op Latte Macchiato, hebben grote dochters in dezelfde leeftijd waar we niet over uitgepraat raken en werken allebei als Stampin' Up! demonstratrice! Ondanks dat we verbonden zijn aan dit prachtige merk volgen we alle trends op de voet en vaak praten we over hoe mooi ons favoriete merk combineert met andere producten. Zo ontstond onze Facebookgroep 'Mix 'n Up! en brengen we per 1 oktober de Mix 'n Up Kit voor het eerst uit.

Dit kwartaal is de kit vooral gericht op het maken van kerstkaartjes (met wat extra's.) De kit bestaat uit diverse kleuren cardstock, embellishments, enveloppen, 2 lijnen designer series papier waarbij je van elke lijn alle printjes ontvangt op 15 cm x 15 cm formaat. 
De Mix 'n Up Seizoenskit komt eens per kwartaal uit. Tijdens de drie maanden van dit kwartaal ontvang je een keer een workshop kit met 5 voorbeelden en daarna elke maand 5 kaartjes met een werkbeschrijving. Onze projecten bestaat in de basis uit Stampin' Up! producten en voor de voorbeelden gebruiken we spulletjes die we elders zijn tegen gekomen en leuk vinden. Dit kunnen stencils zijn, malletjes of verpakkingsmaterialen. Kortom, wij gaan MIXEN! Je kunt de komende tijd diverse sneak peakjes zien van de projecten die wij hebben gemaakt met de materialen en op de bovenste foto zie je een van mijn bijdragen.

Ben jij nou opzoek naar een goede workshopkit met voldoende materialen om het herfst/winter seizoen door te komen en ben je zelf ook dol op mixen dan is onze kit vast iets voor jou! De kosten bedragen €29,95 per kwartaal inclusief verzendkosten en voorbeelden. Je kunt je het hele kwartaal opgeven maar wij verzenden de eerste kits half oktober. Interesse? Mail naar mixnupkit@gmail.com om je op te geven!

Ik wens je een hele fijne dag en hoop je snel weer te zien bij een volgend blogberichtje.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ha Carmen,

Wat superleuk dat je gevraagd bent, verdiend hoor!
Gefeliciteerd met je eerste bijdrage, ziet er leuk uit.
Ga ik zeker een keer CASE en.
Fijne dag en success verder,

groetjes Fébe Maasland