Pages

donderdag 1 september 2016

Stampin' Up! Herfst/Winter Catalogus LIVE!!!


Hallo allemaal! Vandaag was het dan eindelijk zo ver! Wat een fijne gedachte dat ik vanaf vandaag kan gaan genieten van de projecten die jullie gaan maken met de producten uit de Herfst/Winter Catalogus. Ik kijk er naar uit! Vandaag geen kaart maar wel een foto van de voorkant van de catalogus. Deze super leuke kerstkrans bestaat uit de dennetakjes, een van mijn favoriete set van deze catalogus. En je ziet ook die fantastische kerststerren, al minstens zo mooi als de dennetakjes. Klassieke kleuren waar ik zo gek op ben! Mensen, deze catalogus is echt een topper!

Ik wil jullie ook bedanken voor het langskomen in de afgelopen 3 weken. Naast de lol die ik had met de nieuwe producten maakte jullie bezoekjes echt het feest compleet. En ter ere van de lancering van de nieuwe catalogus wil ik graag een prijsvraagje doen. Even checken of jullie al net zo goed in de catalogus zitten als ik. Als jij kan raden welke set dit is dan win je hem ook!


Laat je berichtje achter in het commentaar van dit bericht en ik zal maandag 5 september de winnaar trekken uit alle goede inzendingen! That's all! Lieve collega demo's, jullie zijn uitgesloten van deelname!

Ik wens jullie veel succes met de prijsvraag en hoop jullie snel weer te zien bij een volgend blogberichtje!

5 opmerkingen:

Unknown zei

Deze set is zoooo leuk! Staat zeker op mijn verlanglijstje; de cozy critters ! Kan niet wachten om er mee te gaan spelen en er super leuke dingen mee te maken.

Elizabeth zei

Cozy Critters blz. 3

Anja zei

Cozy Critters natuurlijk. Leuke set. Zou hem dolgraag winnen, wie niet!

Unknown zei

Cozy critters
Leuk ik loot mee
Succes allemaal

Saskia Schoon zei

Cozy critters, super leuke set en zeer gewild dus nu duimen dat ik een keer win