Pages

vrijdag 27 juni 2014

Crea Avond in Nootdorp


Afgelopen donderdag organiseerde ik voor het eerst een Crea Avond hier bij mij in de buurt. Het was super gezellig met 7 dames.
Het thema van de avond was de nieuwe In Color kleurenfamlie 2014-2016. Er zijn in totaal 5 nieuwe kleuren die weer fantastisch matchen met onze overige kleuren.
Dit waren de voorbeeldjes die ik had gemaakt.
Voor de basis van de kaarten heb ik gewerkt met de set Gorgeous Grunge. Dit blijft een hele goede bruikbare set bij diverse stijlen.

Voor de dames had ik een kleurenwaaier gemaakt met de nieuwe kleuren als basis en mogelijke kleuren om mee te kunnen combineren als Ton-Sur-Ton.
Iedereen maakte 2 kaartjes en zodoende heb ik heb 14 verschillende kaartjes gezien die stuk voor stuk prachtig waren. 
Het was een geslaagde avond!


Hoewel ik had gekozen voor blauw zal ik zeker de andere kleuren ook nog eens maken want ik moet zeggen dat het eindresultaat met Black Berry Bliss en de Mossy Meadow ook heel bijzonder waren.
Hou mijn activiteitenkalender in de gaten voor nieuwe data voor Crea Avonden en workshops.

Nog even een reminder voor de volgende actie die aanstaande maandag afloopt:

Sign and Save:
Registreer je nu als demo voor €65 ipv €129. Dit is een waanzinnige kans dus twijfel niet langer! Lees <hier> meer over aanmelden.


Daarnaast zal je aanstaande maandag voor het laatst uit de lopende catalogus kunnen bestellen. Aanstaande dinsdag zal onze nieuwe jaarlijkse catalogus live gaan! Je mag je bestelling mailen t/m maandag 30 juni 10.00 uur 's ochtends.

Gezellig weekend!
2 opmerkingen:

Inge Groot zei

Heee en nieuwe lay out! Mooi Car, evenals je kaarten wat een prachtige kleurstelling :D

Elizabeth zei

Schitterende kaarten in prachtige kleuren!!