Pages

zondag 8 juni 2014

Retired: Creative Elements

Vandaag weer een retired set in de spotlights. Wat jammer dat deze set niet terug zal keren in de nieuwe jaarlijkse catalogus die vanaf 1 juli live gaat. 


Om wat meer te oefenen met mijn camera heb ik vandaag weer een filmpje geĆ¼pload met uitgebreide instructies voor het maken van deze kaart. Zo wordt er onder andere uitgelegd hoe je te werk gaat met de Stamp-a-ma-jig voor het maken van de gestempelde rand en kun je zien hoe je op een gemakkelijke manier Core'dinations kunt opschuren voor een verouderd effect op je kaart. Links naar filmpjes en video tutorials vind je onder de knop boven in het menu.


Uiteindelijk is het filmpje veel te lang geworden maar goed, oefening baart kunst. Ik heb bepaalde delen doorgespoeld en geknipt maar echt veel korter wordt het niet. Als je nieuw bent met de Stampin' Up! producten en/of stempeltechnieken dan is het een geschikt filmpje. In allerlei opzichten merk je dat ik een amateur ben maar ik schaam me niet voor het resultaat. 
Een filmpje maken is gewoon voor mij best moeilijk.

De PDF lijst met retired producten kun je vinden door op de onderstaande links te klikken.
Lijst met retired stempels: klik <hier>
Lijst met retired accessoires: klik <hier>

Fijne Pinksterdagen!

2 opmerkingen:

Inge Groot zei

Uuuh je hoeft je zeker niet te schamen Car, filmpje ziet er geweldig uit! Mooi stap voor stap bekijken hoe jij een kaart maakt plus tips!Super gedaan en prachtige kaart :D

sandra_w zei

Niks mis mee hoor Car! Heel duidelijk stap voor stap uitleg...en heel belangrijk je hebt een hele prettige stem :)
Prachtige kaart!