Pages

dinsdag 1 juli 2014

De nieuwe jaarlijkse catalogus is hier!

Vandaag is onze nieuwe catalogus live gegaan! Eindelijk kunnen jullie meegenieten van nieuwe stempelsets en accessoires. Ik ben erg enthousiast over de nieuwe catalogus. De producten zijn weer fris en vernieuwend maar ook de totale look van de catalogus maakt dat je deze gewoon in je handen wilt hebben. Neem een kijkje:


Je krijgt deze nieuwe catalogus automatisch bij je eerstvolgende (club)bestelling maar als je hem graag eerder wilt ontvangen dan kun je hem ook bestellen via mail.

Een van de nieuwe producten zijn de Stampin' Blendabillities. Onze nieuwe alcohol markers zijn zo makkelijk te gebruiken dat echt iedereen hebt kan! De kleuren lopen prachtig in elkaar over (blenden) en door de goed gevormde nylon punt kun je, na wat oefening, moeiteloos gedetailleerde afbeeldingen prachtig inkleuren met of zonder schaduw effecten.


Het plaatje geeft de link naar het Stampin' Up! video kanaal waarbij je een filmpje kunt bekijken over dit nieuwe product.

En voor de kerstliefhebbers onder ons: er zijn nog een aantal super gave sets en accessoires verkrijgbaar.


Was je ook zo weg van deze kerstballenset? Hij is nog te bestellen t/m 27 augustus. Klik op het plaatje voor de volledige Carry Over List.

Ik wens jullie een hele fijne dag!Geen opmerkingen: