Pages

vrijdag 13 juli 2018

Vintage Vrijdag #115: Stampin' Up! ~ Stiched All Around


 Hey hallo! Als je mijn bedrijfspagina of me volgt op Instagram dan heb je waarschijnlijk al een beetje kunnen zien wat ik heb gemaakt voor het vaste vrijdag item op mijn blog.

Ik heb vandaag echt een mengeling van diverse sets. Ik ben echt super enthousiast over de Colour Your Season actie die in gaat op 1 augustus. Ik heb al het een en ander met de stempels en stansen gemaakt maar hij blijft echt op mijn bureau liggen. Wat een veelzijdigheid! De gebruikte materialen vindt je onderaan het bericht zoals ook een info flyer van de nieuwe bundel!


Ik heb de achtergrond gestempeld op een Whisper White basis. Ik heb deze keer gekozen voor de Artisan Textures. Deze past goed bij deze stijl maar ik heb hem toch ook al gecombineerd met cute stempeltjes. Verder heb ik de kruisjes en de randstempel uit de Stitched All Around stempeset. De prachtige, opengewerkte label komt uit de Stitched Labels Framelits (Stitched All Around Bundle). Ik wordt helemaal enthousiast van al die stiksel details en weet zeker dat ik hier zo veel mee zal doen de komende tijd.

Ik wens je een hele gezellige avond en hoop je snel weer te zien voor een volgend blogberichtje!

=======================================================

Gebruikte materialen:
1 opmerking:

stoeienmetstempels.nl zei

oh wat mooi allemaal!!! mooi qua kleuren en een prachtige stempelset.