Pages

vrijdag 10 juni 2016

Vintage Vrijdag #53: Stampin' Up! ~ Touches of Texture


Hallo allemaal! Het is even geleden dat ik een berichtje heb geplaatst. Ik ben alweer even terug van een geweldige reis met mijn Stampin' Up! collega's en viel bij terugkomst gelijk in de drukte van de nieuwe catalogus. Wat is hij gaaf he! Ik ben bezig met het uitzoeken van foto's om een klein reisverslag te schrijven dus die houden jullie nog van me tegoed.

Afgelopen woensdag had ik een gezellige workshop met een vast groepje dames. We hebben de kaartjes gemaakt van de Make & Take op de boot. De originele voorbeeldjes heb ik gecased naar 2 kaartjes voor het vaste vrijdag item want deze set is helemaal mijn ding.


Voor de kaartjes heb ik gebruik gemaakt van bovenstaande kleurencombinatie. Super gewaagd maar oh zo leuk om mee te werken! Hoewel het niet echt bruin tinten zijn vond ik het toch leuk om deze te gebruiken.


Het ontwerp van de stempels is zo dat je de afbeeldingen soort van kan inkleuren met kleinere detailstempeltjes. Dit hoeft absoluut niet netjes. Er ontstaat dan vervolgens een soort rommelig geheel met een grappig effect. 


Ik ben er helemaal weg van moet ik zeggen! Deze bloemen en achtergronden zijn te combineren met elke tekst en ik heb deze keer gekozen voor een grappig lettertype uit de set Banners for You. Deze teksten passen in de bangers van de set. Sommigen lopen een beetje schuin maar omdat het Photopolymeer stempels zijn kun je ze ook makkelijk recht plaatsen op je acrylblok. Hoewel ik bijna nooit washi tape gebruik moet ik zeggen dat ik dit keer wel de Moroccan serie met tape heb aangebroken. Super cool motiefjes!

Ik wens je een fijne vrijdag en hoop je snel weer te zien bij een volgend berichtje.

1 opmerking:

Maartje zei

Die kleurencombinatie zou ik nooit zomaar kiezen. Maar wat heb je m gaaf uitgewerkt op je kaarten! Heel erg mooi! Deze combi ga ik toch ook maar es uitproberen...