Pages

woensdag 9 september 2015

Stampin' Up! ~ Hoe kun je hostess stempels aanschaffen?

Als je een party of workshop met mij afspreekt dan wordt je een hostess of gastvrouw genoemd. Eén van de voordelen is dat je als hostess (eenmalig) leuke extraatjes kunt verdienen. Hoe pak je dit aan? Je nodigd een aantal dames (of heren) uit bij jou thuis voor een creatieve avond of middag. Ik verzorg in overleg met jou wat we gaan maken en op de afgesproken dag zal ik er zijn met alle materialen die nodig zijn om jou party een succes te maken.


Deze kaarten heb ik gemaakt met de hostess set 'A Whole Lot of Lovely'. Ben je hostess geweest en hebben je gasten spulletjes besteld uit de catalogus? Dan kun je bijvoorbeeld met je verdiende Stampin' Rewards de exclusieve hostess sets uitkiezen. Deze zijn voor jou dan speciaal geprijsd. 

Wil je een party met mij plannen? Bel (0655757851) of mail (caringforstamps@gmail.com) mij voor de diverse mogelijkheden. Er zijn diverse manieren om Stampin' Rewards te verdienen en ik help je graag om voor jou de ideale formule te bedenken. Ook als je liever demonstratrice wilt worden en je eigen workshops wilt organiseren kun je bij mij terecht. Stampin' Rewards ook gebruiken voor de aanschaf van een starterskit. Je krijgt dan korting op de aanschafprijs van €129. Kun je je voorstellen dat je na een geslaagde party een starterskit aan kan schaffen voor €109 terwijl je voor €175 aan producten mag uitkiezen?

Ik wens je een fijne dag en hoop je gauw weer te zien. 

1 opmerking: