Pages

maandag 14 september 2015

Creaweekend Rijswijk ~ Stampin' Up! Plein

Afgelopen weekend was het weer feest in De Broodfabriek in Rijswijk. Ik was aanwezig op het Creaweekend. En het was gezellig!

Het Creaweekend is een knusse beurs. Je vind er winkeliers die diverse artikelen op hobbygebied aanbieden. En uiteraard ben ik erg trots op de Stampin' Up! afdeling. Ook deze keer heb ik een workshop verzorgd waar men diverse projecten kon maken. 


De workshop stond in het teken van de herfst waarbij we verschillende stempelsets hebben gebruikt. Het was gezellig druk en de hoeveelheid dames (geen heren dit keer) die de workshop hebben gedaan heeft mijn verwachting overtroffen! Ik heb ervan genoten om onze producten te kunnen laten zien maar het was nóg leuker om te zien dat mensen even enthousiast zijn over onze producten. 
Een kleine impressie...Dit waren actie foto's genomen door collega's. Altijd leuk natuurlijk! Zo kun je een beetje zien hoe ons plein er uit ziet en hoe mijn workshoptafel is ingericht. Het plein is lekker ruim opgezet zodat je tijdens een workshop lekker de ruimte hebt. Ik vind het altijd lastig als iedereen hutje bij mutje zit. Hoewel ik graag werk met een groep van 4 tot 6 personen zaten er op een gegeven moment 8 dames te knutselen. Helemaal super!

Mocht je nou naar aanleiding van de beurs een bestelling willen plaatsen, een party of workshop willen af te spreken of informatie willen krijgen over hoe je zelf demonstratrice kan worden? Neem dan telefonisch contact met mij op op 0655757851. Uiteraard kun je ook mailen naar: caringforstamps@gmail.com. Voor iedereen die contact opneemt en verteld dat ze bij mij langs zijn geweest op de beurs heb ik een leuke verassing!

Ik wens jullie een fijne maandag en hoop jullie weer snel te zien.
2 opmerkingen:

Unknown zei

Het was super!

walchowDesign zei

It was nice seeing you again, Carmen! I enjoyed the workshop and looking forward to another one in Utrecht!