Pages

vrijdag 3 april 2015

Vintage Vrijdag #33

Vorig weekend was ik met een vriendin op hobbytour. Eerst naar Spijkenisse naar de demodagen en daarna naar Delft voor de Creamarkt. Wat hebben we genoten maar vooral onze ogen uitgekeken! De Demonstratrices hadden heel erg hun best gedaan en ondanks het feit dat er andere merken dan Stampin' Up! werden gedemonstreerd heb ik zoveel inspiratie opgedaan dat ik de komende tijd wel even vooruit kan.

Voor mijn vrijdag kaartje heb ik een maritiem item gebruikt. Joyce Martens had een template laten zien van Dutch Doobadoo waar ik direct weg van was! Met deze vissenkom kon ik wel uit de voeten en heb hem meegenomen om mee te gebruiken met mijn Stampin' Up! spulletjes.


Wat was dit leuk om te doen! Al moet je voor het knipwerk wel een vaste hand hebben. Dat wordt nog wel een beetje oefenen maar ben niet ontevreden over het resultaat.

Ik heb de set By the Tide en By the Seashore met elkaar gecombineerd. Deze vullen elkaar goed aan en aangezien ik veel schelpen wilde was ik blij dat ik die laatste set nog ongebruikt (bloos bloos) in mijn kast aantrof. Ik heb alle bruin tinten gebruikt die ik had qua inkt. De basis van de kom is gemaakt uit Soft Suede en Crumb Cake carstock. De achtergrond is gestempeld op Whisper White waarvan ik de randen heb gesponsd met Sahara Sand. De tekst komt uit de mannenset Guy Greetings. Met de teksten uit deze set kun je de vissenkom maken voor ieder mannelijk familielid zoals je man, broer, oom, opa etc.

Ik wens jullie een hele goede vrijdag en hele fijne paasdagen!Built for Free Using: My Stampin Blog

3 opmerkingen:

Marianne's Wenskaarten zei

Wow..supergaaf!!

Ankie vd Polder zei

Want een supergaaf idee. Mooi gedaan. groetjes, Ankie

Caroline zei

deze is echt supergaaf, moet ik ook eens proberen, want heb hier een aantal mensen in mijn kennissenkring die van de zee houden. Mijn echtgenoot zou helemaal weg zijn van deze kleurencombi, echt te gek. Super gedaan.
Groetjes Caroline