Pages

zondag 26 april 2015

Stampin' Up! ~ Ik ben in beweging!

Ooooh wat is het lang geleden dat ik papier in mijn handen had. Het is bijna schandalig! Het gebeurd me ieder jaar wel een paar keer dat er totaal niks uit mijn handen komt. Het patroon herhaalt zich meestal wanneer er veranderingen aan zitten te komen. En dat zijn er nog al wat in deze tijd. Eind maart was het einde van onze actie periode Sale-a-Bration. Wat hebben we een geweldige spulletjes verzameld bij onze aankopen! Ik heb echt een top tijd gehad! Ook dankzij jou!


Doordat er een omslag om de zomercatalogus zat van Sale-a-Bration met de einddatum 31 maart dachten een aantal mensen dat dit ook het einde was van onze zomercatalogus. Gelukkig loopt deze door t/m 1 juni en zijn de spulletjes tot die datum te bestellen. Die omslag kan er af maar hoeft niet weggegooid te worden. Als je het voorzichtig doet heb je 2 mooie A4 velletjes DSP met een leuk motief. En daar moest ik iets mee. 


Ik heb van het DSP een envelopje gemaakt met behulp van de Envelope Punch Board. Nieuwe kleurencombi's zoeken is niet mijn sterke kant dus het kwam weer erg goed uit dat ik dezelfde combi kon gebruiken als in de omslag. Het is al met al een fleurig geheel geworden maar zeker niet schreeuwerig. 

Vorige week is de Retired List gepubliceerd. De lijst met spulletjes die niet meer verkrijgbaar zijn wanneer de nieuwe catalogus uitkomt was lang dit keer. En omdat geldt op=op zijn er op dit moment al sets uitverkocht. Als je de lijst via mijn site bekijkt dan heb je de actuele stand van zaken. Ik ben er echter van overtuigd dat er weer prachtige sets en accessoires in de nieuwe catalogus staan. 

Ik wens jullie een mooie zondag en hoop jullie aanstaande vrijdag terug te zien voor de Vintage Vrijdag die jullie 3 keer hebben moeten missen. 

1 opmerking:

Sarah zei

Mooi gedaan ! Ik ga de flap ook nog bewaren... liefs ☆ Sarah ☆