Pages

zondag 8 maart 2015

Vintage Vrijdag #30

Ken je dat? Zit je helemaal klaar voor een kaartje en dan is ineens je inspiratie zoek. Nou heb ik dat wel vaker maar goed, het kwam nu wel heel slecht uit voor de 30ste postje van mijn favoriete item. Dus besloot ik op zoek te gaan naar inspiratie in de grootste bibliotheek (lees: internet). Al surfende kwam ik terecht op de Lift Challenge Blog. En daar stond een kaart van Dawn. Als grote fan besloot ik dat dit het kaartje werd wat ik ging maken want hierin zag ik het perfecte projectje. Na wat meten en puzzelen is dan dit mijn kaart geworden.


Ik heb voor het project dezelfde kleuren voor het DSP gebruikt als het voorbeeld maar ik heb gekozen uit een andere serie. De serie 'Something Borrowed' is eigenlijk een serie voor trouwkaarten. En dat is ook de stempelset 'Your Perfect Day' maar goed ik zag er meer een felicitatie thema in en heb dus ook alleen de stempels gebruikt die ik kon gebruiken voor mijn thema. Het lettertype van de teksten is geweldig! De verdere versiering heb ik gedaan met bloemensets in combinatie met ponsen. 


Uiteindelijk heb ik toch nog heel veel plezier gehad bij het maken van dit projectje en denk ik dat ik mijn kaartje zak uploaden op het blog waar ik mijn inspiratie vond. 

Hele fijne zondag!


5 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Mooi gelift hoor. Succes bij de uitdaging. Groetjes, Ankie

Caroline zei

wat een super projec,t heel ingewikkeld ziet het er uit, maar wel heel mooi
Groetjes Caroline

Marjan zei

Wat leuk dat je ons vond! Een kaart liften is af en toe lekker, als even geen inspiratie hebt en deze is zo mooi geworden!! Je hebt er meer details en onderdelen aan toegevoegd, veel werk aan gehad zo te zien. En dat resulteert in een veel mooiere kaart dan die van het origineel! Fijn dat je meedoet met ons Liftblog en hopelijk zien we je vaker :)

Ilona zei

Wat is ie prachtig Carmen.

groetjes Ilona

Cornelie zei

Hé Carmen! wat leuk om j hier eens te zien. Dit kaartje is wel in jou straatje, terug denkende aan je workshoppie. Super mooi gedaan met de pocket. Erg mooie lift. Heerlijk toch om zo weer een beetje inspiratie te krijgen?!Dank je wel voor het meedoen!